Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 2 - 5 ani - Culoare Peace
  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 2 - 5 ani - Culoare Peace
  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 2 - 5 ani - Culoare Peace
  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 2 - 5 ani - Culoare Peace
  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 2 - 5 ani - Culoare Peace
  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 2 - 5 ani - Culoare Peace

  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 2 - 5 ani - Culoare Peace

  Protecție solară la modă pentru cei mici
  • Foarte des, părinții au tendința de a trece cu vederea protecția ochilor copiilor lor de la soare.
  • Și totuși, copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât o fac majoritatea adulților, ceea ce face extrem de important să aibă pe tot parcursul anului o protecție fiabilă împotriva acelor razele solare dăunătoare UVA și UVB.
  • Niciodată nu este prea devreme pentru copiii să înceapă să poarte ochelari de soare distracție de calitate superioară în aventurile lor în aer liber.
  • Ochelarii de soare BANZ funizeaza protectie maxima copilasului mult iubit impotriva razelor UV A si UV B, in cele mai dure conditii.
  Designuri premiate
  • Sunt excelenti pentru copii intre 2 si 5 ani. Sunt echipati cu lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat
  • Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, facand astfel ochelarii foarte comfortabili si usor de reglat
  • Acești ochelari de soare, cu adevărat indepartabili, promit să se potrivească perfect și să fie cel mai de încredere partener al copilului tău.
  Calitate superioară pentru o siguranță fără compromis
  • Noi, cei de la Banz® luăm în serios siguranța copiilor tăi și ne asigurăm că toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase.
  • Recomandat de doctor, ochelarii noștri de soare pentru bebeluși și copii mici sunt prima alegere a părinților din întreaga lume.
  • Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997, Certificati CE
  Dimensiuni:
  • Latime lentila: 11.4 cm
  • Inaltime lentila: 3,30 cm
  • Circumferinta reglabila: 48 - 54 cm

  Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale.

  KBN048
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrarea nu este inclusa * Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:


  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 2 - 5 ani - Culoare Peace, sunt ochelari de soare special concepuți pentru a oferi protecție maximă ochilor copiilor în timp ce se bucură de aventurile lor în aer liber. Părinții au tendința de a trece cu vederea protecția ochilor copiilor lor de la soare, dar copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât adulții, ceea ce face extrem de important să aibă o protecție fiabilă împotriva razelor solare dăunătoare UVA și UVB.

  Acești ochelari de soare BANZ sunt echipați cu lentile de categoria 3, montate în rame de policarbonat, asigurând astfel o protecție maximă împotriva razelor UV A și UV B, chiar și în cele mai dure condiții. Banda de fixare este confecționată din neopren elastic cu scai, ceea ce face ochelarii foarte confortabili și ușor de reglat pentru a se potrivi perfect pe capul copilului.

  Designurile premiate ale ochelarilor de soare BANZ îi fac pe aceștia să fie cu adevărat indepărtați. Calitatea superioară a acestor ochelari garantează o siguranță fără compromis pentru copilul tău. Toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase. Ochelarii BANZ sunt recomandați de medici și sunt certificați conform standardelor de protecție pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997 și Certificat CE.

  Dimensiunile ochelarilor sunt următoarele: lățimea lentilei este de 11.4 cm, înălțimea lentilei este de 3.30 cm, iar circumferința reglabilă a benzii este între 48 - 54 cm.

  Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale, astfel că poți avea încredere că achiziționezi un produs de calitate superioară pentru copilul tău.

  Caracteristicile produsului:


  - Ochelari de soare special concepuți pentru copii între 2 și 5 ani
  - Lentile de categoria 3, montate în rame de policarbonat
  - Protecție maximă împotriva razelor UV A și UV B
  - Banda de fixare confecționată din neopren elastic cu scai pentru un confort și o ajustare ușoară
  - Designuri premiate
  - Materiale 100% prietenoase pentru copii, fără substanțe chimice periculoase
  - Certificări conform standardelor de protecție pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997 și Certificat CE

  Recomandări pentru produs:


  - Folosiți ochelarii de soare BANZ pentru copilul dumneavoastră în timp ce se bucură de activități în aer liber, cum ar fi plimbări în parc sau la plajă.
  - Asigurați-vă că ochelarii sunt ajustați corect pe capul copilului pentru a oferi cea mai bună protecție și confort.
  - Spălați ochelarii cu apă și săpun delicat și ștergeți-i cu o cârpă moale pentru a-i menține curați și în stare bună.

  În descriere, adăugați și cuvinte cheie scrise cu caractere aldine html: Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 2 - 5 ani, Culoare Peace, protecție solară, raze UV, designuri premiate, confort, ajustabil, siguranță, calitate superioară.

  De asemenea, asigurați-vă că includeți și unele greșeli de ortografie în text, dar nu în structura cuvintelor cheie, pentru a crea un text mai uman.
  9 Produse
  Nici o evaluare

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.