Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Onix Black
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Onix Black
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Onix Black
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Onix Black
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Onix Black
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Onix Black

  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 2 - 5 ani - Culoare Onix Black

  • Protecție solară la modă pentru cei mici
   • Foarte des, părinții au tendința de a trece cu vederea protecția ochilor copiilor lor de la soare.
   • Și totuși, copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât o fac majoritatea adulților, ceea ce face extrem de important să aibă pe tot parcursul anului o protecție fiabilă împotriva acelor razele solare dăunătoare UVA și UVB.
   • Niciodată nu este prea devreme pentru copiii să înceapă să poarte ochelari de soare distracție de calitate superioară în aventurile lor în aer liber.
   • Ochelarii de soare BANZ funizeaza protectie maxima copilasului mult iubit impotriva razelor UV A si UV B, in cele mai dure conditii.
   Designuri premiate
   • Sunt excelenti pentru copii intre 2 si 5 ani. Sunt echipati cu lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat
   • Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, facand astfel ochelarii foarte comfortabili si usor de reglat
   • Acești ochelari de soare, cu adevărat indepartabili, promit să se potrivească perfect și să fie cel mai de încredere partener al copilului tău.
   Calitate superioară pentru o siguranță fără compromis
   • Noi, cei de la Banz® luăm în serios siguranța copiilor tăi și ne asigurăm că toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase.
   • Recomandat de doctor, ochelarii noștri de soare pentru bebeluși și copii mici sunt prima alegere a părinților din întreaga lume.
   • Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997, Certificati CE
   Dimensiuni:
   • Latime lentila: 11.4 cm
   • Inaltime lentila: 3,30 cm
   • Circumferinta reglabila: 48 - 54 cm

   Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale.

  KBN007
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 2 - 5 ani - Culoare Onix Black sunt ochelari de soare special concepuți pentru copiii mici, oferindu-le o protecție solară la modă. Părinții adesea trec cu vederea importanța protejării ochilor copiilor lor de la soare, însă copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât adulții și au nevoie de o protecție fiabilă împotriva razelor solare dăunătoare UVA și UVB.

  Acești ochelari de soare BANZ oferă o protecție maximă împotriva razelor UV A și UV B, chiar și în cele mai dure condiții. Sunt recomandați pentru copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 5 ani și sunt echipați cu lentile de categoria 3, montate în rame de policarbonat. Banda de fixare este confecționată din neopren elastic cu scai, ceea ce face ochelarii foarte confortabili și ușor de reglat.

  Designurile acestor ochelari de soare au fost premiate, iar aceștia promit să se potrivească perfect și să fie cel mai de încredere partener al copilului tău în aventurile lor în aer liber. Calitatea superioară a acestor ochelari asigură o siguranță fără compromis, deoarece toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase. Ochelarii BANZ sunt recomandați de doctor și sunt certificați conform standardelor de protecție pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997 și Certificat CE.

  Dimensiunile acestor ochelari de soare sunt: lățime lentilă - 11.4 cm, înălțime lentilă - 3.30 cm, circumferință reglabilă - 48-54 cm.

  Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale.

  Caracteristicile produsului:


  - Ochelari de soare pentru copii între 2 și 5 ani
  - Protecție maximă împotriva razelor UV A și UV B
  - Lentile de categoria 3, montate în rame de policarbonat
  - Banda de fixare din neopren elastic cu scai pentru confort și reglare ușoară
  - Designuri premiate
  - Certificare conform standardelor de protecție pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997 și Certificat CE

  Recomandări pentru produs:


  - Ideal pentru copiii care petrec mult timp în aer liber
  - Protejează ochii copiilor de la soare într-un mod la modă și distractiv
  - Asigură o protecție fiabilă împotriva razelor solare dăunătoare UVA și UVB
  - Confortabil și ușor de reglat datorită benzii de fixare din neopren elastic cu scai
  - Calitate superioară și siguranță fără compromis

  Alegeți ochelarii de soare Banz pentru copilul tău și oferă-i protecția și stilul de care are nevoie în aventurile sale în aer liber.
  10 Produse
  Nici o evaluare
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.