Baby Banz Ochelari 2 - 5 ani - Kidz Navy Stars
  Baby Banz Ochelari 2 - 5 ani - Kidz Navy Stars
  Baby Banz Ochelari 2 - 5 ani - Kidz Navy Stars
  Baby Banz Ochelari 2 - 5 ani - Kidz Navy Stars
  Baby Banz Ochelari 2 - 5 ani - Kidz Navy Stars
  Baby Banz Ochelari 2 - 5 ani - Kidz Navy Stars

  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 2 - 5 ani - Culoare Navy Stars

  • Protecție solară la modă pentru cei mici
   • Foarte des, părinții au tendința de a trece cu vederea protecția ochilor copiilor lor de la soare.
   • Și totuși, copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât o fac majoritatea adulților, ceea ce face extrem de important să aibă pe tot parcursul anului o protecție fiabilă împotriva acelor razele solare dăunătoare UVA și UVB.
   • Niciodată nu este prea devreme pentru copiii să înceapă să poarte ochelari de soare distracție de calitate superioară în aventurile lor în aer liber.
   • Ochelarii de soare BANZ funizeaza protectie maxima copilasului mult iubit impotriva razelor UV A si UV B, in cele mai dure conditii.
   Designuri premiate
   • Sunt excelenti pentru copii intre 2 si 5 ani. Sunt echipati cu lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat
   • Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, facand astfel ochelarii foarte comfortabili si usor de reglat
   • Acești ochelari de soare, cu adevărat indepartabili, promit să se potrivească perfect și să fie cel mai de încredere partener al copilului tău.
   Calitate superioară pentru o siguranță fără compromis
   • Noi, cei de la Banz® luăm în serios siguranța copiilor tăi și ne asigurăm că toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase.
   • Recomandat de doctor, ochelarii noștri de soare pentru bebeluși și copii mici sunt prima alegere a părinților din întreaga lume.
   • Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997, Certificati CE
   Dimensiuni:
   • Latime lentila: 11.4 cm
   • Inaltime lentila: 3,30 cm
   • Circumferinta reglabila: 48 - 54 cm

   Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale.

  KBN030
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:  Ochelarii de soare Banz, modelul Bubzee Kids, sunt o alegere perfectă pentru cei mici, cu vârsta între 2 și 5 ani. Acești ochelari nu doar că oferă o protecție solară la modă, ci și asigură o siguranță fără compromis.

  Cu toate că mulți părinți trec cu vederea protecția ochilor copiilor lor de la soare, este esențial să înțelegem că aceștia petrec mult mai mult timp în aer liber decât adulții. De aceea, este important să le oferim o protecție fiabilă împotriva razelor solare dăunătoare UVA și UVB. Ochelarii de soare Banz sunt special concepuți pentru a oferi protecție maximă copiilor noștri mult iubiți, indiferent de condițiile în care se află.

  Designurile premiate ale acestor ochelari îi vor încânta pe cei mici. Echipați cu lentile de categoria 3, montate în rame de policarbonat, acești ochelari asigură o vizibilitate clară și protecție împotriva razelor solare nocive. Banda de fixare, confecționată din neopren elastic cu scai, face ca ochelarii să fie extrem de confortabili și ușor de reglat, astfel încât cei mici să se bucure de aventurile lor în aer liber fără nicio grijă.

  Calitatea superioară a acestor ochelari de soare este garantată de Banz®. Toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase. Recomandați de medici, ochelarii noștri de soare pentru bebeluși și copii mici sunt alegerea de încredere a părinților din întreaga lume. Aceștia sunt certificați conform standardelor de protecție pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997 și sunt Certificați CE.

  Dimensiunile ochelarilor Banz Bubzee Kids sunt următoarele:
  - Lățime lentilă: 11.4 cm
  - Înălțime lentilă: 3.30 cm
  - Circumferință reglabilă: 48 - 54 cm

  Magazinul nostru vinde doar Produse Banz Originale, astfel că puteți avea încredere că achiziționați un produs de calitate superioară pentru protecția ochilor copilului dumneavoastră.

  Caracteristicile produsului:


  - Protecție solară la modă pentru copiii cu vârsta între 2 și 5 ani
  - Lentile de categoria 3, montate în rame de policarbonat
  - Banda de fixare confecționată din neopren elastic cu scai
  - Confortabil și ușor de reglat
  - Certificat conform standardelor de protecție pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997 și Certificat CE

  Recomandări pentru produs:


  - Ideal pentru activitățile în aer liber ale copiilor între 2 și 5 ani
  - Asigură o protecție maximă împotriva razelor solare dăunătoare UVA și UVB
  - Designuri premiate care îi vor încânta pe cei mici
  - Materiale prietenoase pentru copii, fără substanțe chimice periculoase
  - Recomandat de medici și părinți din întreaga lume

  Achiziționați acum ochelarii de soare Banz Bubzee Kids pentru a oferi copilului dumneavoastră o protecție sigură și la modă împotriva razelor solare!
  10 Produse
  Nici o evaluare
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.