Banz Bubzee Ochelari de soare 2-5 ani, Mod Butterfly
  Banz Bubzee Ochelari de soare 2-5 ani, Mod Butterfly
  Banz Bubzee Ochelari de soare 2-5 ani, Mod Butterfly
  Banz Bubzee Ochelari de soare 2-5 ani, Mod Butterfly
  Banz Bubzee Ochelari de soare 2-5 ani, Mod Butterfly
  Banz Bubzee Ochelari de soare 2-5 ani, Mod Butterfly

  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 2 - 5 ani - Culoare Mod Butterfly

  Protecție solară la modă pentru cei mici
  • Foarte des, părinții au tendința de a trece cu vederea protecția ochilor copiilor lor de la soare.
  • Și totuși, copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât o fac majoritatea adulților, ceea ce face extrem de important să aibă pe tot parcursul anului o protecție fiabilă împotriva acelor razele solare dăunătoare UVA și UVB.
  • Niciodată nu este prea devreme pentru copiii să înceapă să poarte ochelari de soare distracție de calitate superioară în aventurile lor în aer liber.
  • Ochelarii de soare BANZ funizeaza protectie maxima copilasului mult iubit impotriva razelor UV A si UV B, in cele mai dure conditii.
  • Lentile cu filtru polarizant
  Designuri premiate
  • Sunt excelenti pentru copii intre 2 si 5 ani. Sunt echipati cu lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat
  • Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, facand astfel ochelarii foarte comfortabili si usor de reglat
  • Acești ochelari de soare, cu adevărat indepartabili, promit să se potrivească perfect și să fie cel mai de încredere partener al copilului tău.
  Calitate superioară pentru o siguranță fără compromis
  • Noi, cei de la Banz® luăm în serios siguranța copiilor tăi și ne asigurăm că toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase.
  • Recomandat de doctor, ochelarii noștri de soare pentru bebeluși și copii mici sunt prima alegere a părinților din întreaga lume.
  • Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997, Certificati CE
  Dimensiuni:
  • Latime lentila: 11.4 cm
  • Inaltime lentila: 3,30 cm
  • Circumferinta reglabila: 48 - 54 cm

  Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale.

  KBN057
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   
  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 2 - 5 ani - Culoare Mod Butterfly, sunt ochelari de soare special concepuți pentru copii mici, oferind o protecție solară la modă și fiabilă. Părinții adesea trec cu vederea protecția ochilor copiilor lor de la soare, dar copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât adulții, ceea ce face protecția solară extrem de importantă pentru ei.

  Ochelarii de soare BANZ oferă protecție maximă împotriva razelor UV A și UV B, în cele mai dure condiții. Lentilele lor cu filtru polarizant protejează ochii sensibili ai copiilor de lumina puternică și reflexiile solare. Acești ochelari sunt perfecti pentru copiii cu vârste între 2 și 5 ani, având lentile de categoria 3 și rame din policarbonat.

  Banda de fixare a ochelarilor este confecționată din neopren elastic cu scai, ceea ce îi face foarte confortabili și ușor de reglat pe capul copilului. Designurile premiate ale acestor ochelari de soare îi vor încânta pe cei mici și îi vor face să se simtă speciali în aventurile lor în aer liber.

  Calitatea superioară a ochelarilor BANZ este garantată de faptul că toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase. Acești ochelari de soare sunt recomandați de medici și sunt certificați conform standardelor de protecție pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997 și Certificat CE.

  Dimensiunile ochelarilor sunt potrivite pentru copiii mici, având o lățime a lentilei de 11,4 cm, o înălțime a lentilei de 3,30 cm și o circumferință reglabilă între 48 și 54 cm.

  Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale, astfel că poți avea încredere că achiziționezi un produs de calitate pentru micuțul tău.

  Descrierea detaliată a produsului:


  Ochelarii de soare Bubzee Kids sunt special concepuți pentru copii cu vârste între 2 și 5 ani. Aceștia oferă protecție maximă împotriva razelor UV A și UV B, având lentile cu filtru polarizant și rame din policarbonat. Banda de fixare din neopren elastic cu scai asigură confort și ajustare ușoară. Designurile premiate fac din acești ochelari de soare un accesoriu distractiv și sigur pentru aventurile în aer liber ale copilului tău.

  Caracteristicile produsului:


  - Protecție maximă împotriva razelor UV A și UV B
  - Lentile cu filtru polarizant
  - Rame din policarbonat
  - Banda de fixare din neopren elastic cu scai
  - Designuri premiate
  - Potriviți pentru copii cu vârste între 2 și 5 ani

  Recomandări pentru produs:


  - Purtați ochelarii de soare Bubzee Kids în timpul activităților în aer liber, pentru a proteja ochii copilului de razele solare dăunătoare.
  - Asigurați-vă că ochelarii sunt reglați corect pe capul copilului, pentru un confort optim.
  - Curățați lentilele cu o lavetă moale și evitați să le atingeți cu degetele.
  - Păstrați ochelarii în husa de protecție inclusă, pentru a-i proteja de zgârieturi și deteriorări.

  Cu ochelarii de soare Banz, copilul tău va fi protejat și în siguranță în timpul activităților în aer liber, iar designurile lor premiate îl vor face să se simtă special și să se bucure de fiecare moment petrecut afară. Achiziționează acum ochelarii de soare Bubzee Kids și oferă-i copilului tău o protecție solară la modă și de încredere!
  10 Produse
  Nici o evaluare
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.