Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 2 - 5 ani...
  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 2 - 5 ani - Culoare Kaleidoscope

  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 2 - 5 ani - Culoare Kaleidoscope

  • Protecție solară la modă pentru cei mici
   • Foarte des, părinții au tendința de a trece cu vederea protecția ochilor copiilor lor de la soare.
   • Și totuși, copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât o fac majoritatea adulților, ceea ce face extrem de important să aibă pe tot parcursul anului o protecție fiabilă împotriva acelor razele solare dăunătoare UVA și UVB.
   • Niciodată nu este prea devreme pentru copiii să înceapă să poarte ochelari de soare distracție de calitate superioară în aventurile lor în aer liber.
   • Ochelarii de soare BANZ funizeaza protectie maxima copilasului mult iubit impotriva razelor UV A si UV B, in cele mai dure conditii.
   Designuri premiate
   • Sunt excelenti pentru copii intre 2 si 5 ani. Sunt echipati cu lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat
   • Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, facand astfel ochelarii foarte comfortabili si usor de reglat
   • Acești ochelari de soare, cu adevărat indepartabili, promit să se potrivească perfect și să fie cel mai de încredere partener al copilului tău.
   Calitate superioară pentru o siguranță fără compromis
   • Noi, cei de la Banz® luăm în serios siguranța copiilor tăi și ne asigurăm că toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase.
   • Recomandat de doctor, ochelarii noștri de soare pentru bebeluși și copii mici sunt prima alegere a părinților din întreaga lume.
   • Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997, Certificati CE
   Dimensiuni:
   • Latime lentila: 11.4 cm
   • Inaltime lentila: 3,30 cm
   • Circumferinta reglabila: 48 - 54 cm

   Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale.

  KBN046
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrarea nu este inclusa * Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:



  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 2 - 5 ani - Culoare Kaleidoscope sunt ochelari de soare special creați pentru cei mici, oferind protecție solară la modă și fiabilă. Părinții adesea trec cu vederea importanța protecției ochilor copiilor lor de la soare, însă copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât adulții, ceea ce face ca acești ochelari să fie esențiali pentru a proteja ochii lor sensibili de razele solare dăunătoare UVA și UVB.

  Acești ochelari de soare BANZ oferă protecție maximă împotriva razelor UV A și UV B, în cele mai dure condiții. Designurile lor premiate sunt perfecte pentru copiii cu vârsta între 2 și 5 ani. Lentilele de categorie 3, montate în rame de policarbonat, asigură o protecție eficientă împotriva razelor solare nocive. Banda de fixare confecționată din neopren elastic cu scai face ca ochelarii să fie foarte confortabili și ușor de reglat, astfel încât copiii să se bucure de aventurile lor în aer liber fără nicio grijă.

  Calitatea superioară a acestor ochelari de soare garantează o siguranță fără compromis. Materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase. Acești ochelari sunt recomandați de medici și sunt prima alegere a părinților din întreaga lume. Certificați în conformitate cu standardele de protecție pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997 și Certificați CE, acești ochelari sunt o alegere sigură pentru copiii tăi.

  Caracteristicile produsului:



  - Protecție solară la modă și fiabilă pentru copii între 2 și 5 ani
  - Lentile de categorie 3, montate în rame de policarbonat
  - Banda de fixare confecționată din neopren elastic cu scai pentru un confort și o ajustare ușoară
  - Designuri premiate și distractive
  - Protecție maximă împotriva razelor UV A și UV B
  - Certificări CPSIA, BS: EN 1836:1997 și Certificat CE

  Recomandări pentru produs:



  Ochelarii de soare Banz, Bubzee Kids sunt partenerul perfect pentru aventurile în aer liber ale copilului tău. Protejându-i ochii de razele solare dăunătoare, acești ochelari asigură o siguranță fără compromis. Cu designuri premiate și o calitate superioară, acești ochelari sunt recomandați de medici și sunt alegerea părinților din întreaga lume. Nu compromite protecția ochilor copilului tău și alege ochelarii de soare Banz, Bubzee Kids!
  7 Produse
  Nou
  Nici o evaluare

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.