Banz Bubzee Ochelari de soare 2-5 ani, Green Confetti
  Banz Bubzee Ochelari de soare 2-5 ani, Green Confetti
  Banz Bubzee Ochelari de soare 2-5 ani, Green Confetti
  Banz Bubzee Ochelari de soare 2-5 ani, Green Confetti
  Banz Bubzee Ochelari de soare 2-5 ani, Green Confetti
  Banz Bubzee Ochelari de soare 2-5 ani, Green Confetti

  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 2 - 5 ani - Culoare Green Confetti

  Protecție solară la modă pentru cei mici
  • Foarte des, părinții au tendința de a trece cu vederea protecția ochilor copiilor lor de la soare.
  • Și totuși, copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât o fac majoritatea adulților, ceea ce face extrem de important să aibă pe tot parcursul anului o protecție fiabilă împotriva acelor razele solare dăunătoare UVA și UVB.
  • Niciodată nu este prea devreme pentru copiii să înceapă să poarte ochelari de soare distracție de calitate superioară în aventurile lor în aer liber.
  • Ochelarii de soare BANZ funizeaza protectie maxima copilasului mult iubit impotriva razelor UV A si UV B, in cele mai dure conditii.
  • Lentile cu filtru polarizant
  Designuri premiate
  • Sunt excelenti pentru copii intre 2 si 5 ani. Sunt echipati cu lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat
  • Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, facand astfel ochelarii foarte comfortabili si usor de reglat
  • Acești ochelari de soare, cu adevărat indepartabili, promit să se potrivească perfect și să fie cel mai de încredere partener al copilului tău.
  Calitate superioară pentru o siguranță fără compromis
  • Noi, cei de la Banz® luăm în serios siguranța copiilor tăi și ne asigurăm că toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase.
  • Recomandat de doctor, ochelarii noștri de soare pentru bebeluși și copii mici sunt prima alegere a părinților din întreaga lume.
  • Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997, Certificati CE
  Dimensiuni:
  • Latime lentila: 11.4 cm
  • Inaltime lentila: 3,30 cm
  • Circumferinta reglabila: 48 - 54 cm

  Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale.

  KBN058
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   
  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 2 - 5 ani - Culoare Green Confetti este alegerea perfectă pentru părinții preocupați de protecția ochilor copiilor lor împotriva razelor solare dăunătoare. Cu toate că mulți părinți trec cu vederea acest aspect, copiii petrec mult timp în aer liber, ceea ce face ca protecția solară să fie esențială pe tot parcursul anului.

  Ochelarii de soare BANZ oferă o protecție maximă împotriva razelor UV A și UV B, asigurând siguranța copilului tău chiar și în cele mai dure condiții. Lentilele cu filtru polarizant protejează ochii sensibili ai copilului și îi permit să se bucure de aventurile lor în aer liber într-un mod distractiv și sigur.

  Designurile premiate ale acestor ochelari de soare sunt perfecte pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 5 ani. Lentilele de categoria 3, montate în rame de policarbonat, asigură o protecție optimă împotriva razelor solare nocive. Banda de fixare confecționată din neopren elastic cu scai face ca ochelarii să fie confortabili și ușor de reglat, astfel încât copilul tău să se simtă în largul lui în timp ce îi poartă.

  Calitatea superioară a acestor ochelari de soare este garantată de Banz®, care ia în serios siguranța copiilor și utilizează numai materiale prietenoase pentru copii, fără substanțe chimice periculoase. Recomandat de medici și certificat conform standardelor de protecție pentru ochelari, acest produs este alegerea de încredere a părinților din întreaga lume.

  Cu dimensiuni potrivite pentru copiii mici, acești ochelari de soare sunt ajustabili pentru a se potrivi perfect pe capul copilului. Latimea lentilei de 11,4 cm și înălțimea de 3,30 cm asigură o acoperire optimă a ochilor, iar circumferința reglabilă de 48-54 cm permite o potrivire confortabilă.

  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 2 - 5 ani - Culoare Green Confetti este alegerea perfectă pentru a proteja ochii copilului tău într-un mod distractiv și sigur. Nu face compromisuri în privința siguranței copilului tău și alege acești ochelari de soare de încredere, care sunt garantat autentici și de calitate superioară.
  10 Produse
  Nici o evaluare
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.