Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 2 - 5 ani...
  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 2 - 5 ani - Culoare Grafitti

  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 2 - 5 ani - Culoare Grafitti

  • Protecție solară la modă pentru cei mici
   • Foarte des, părinții au tendința de a trece cu vederea protecția ochilor copiilor lor de la soare.
   • Și totuși, copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât o fac majoritatea adulților, ceea ce face extrem de important să aibă pe tot parcursul anului o protecție fiabilă împotriva acelor razele solare dăunătoare UVA și UVB.
   • Niciodată nu este prea devreme pentru copiii să înceapă să poarte ochelari de soare distracție de calitate superioară în aventurile lor în aer liber.
   • Ochelarii de soare BANZ funizeaza protectie maxima copilasului mult iubit impotriva razelor UV A si UV B, in cele mai dure conditii.
   Designuri premiate
   • Sunt excelenti pentru copii intre 2 si 5 ani. Sunt echipati cu lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat
   • Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, facand astfel ochelarii foarte comfortabili si usor de reglat
   • Acești ochelari de soare, cu adevărat indepartabili, promit să se potrivească perfect și să fie cel mai de încredere partener al copilului tău.
   Calitate superioară pentru o siguranță fără compromis
   • Noi, cei de la Banz® luăm în serios siguranța copiilor tăi și ne asigurăm că toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase.
   • Recomandat de doctor, ochelarii noștri de soare pentru bebeluși și copii mici sunt prima alegere a părinților din întreaga lume.
   • Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997, Certificati CE
   Dimensiuni:
   • Latime lentila: 11.4 cm
   • Inaltime lentila: 3,30 cm
   • Circumferinta reglabila: 48 - 54 cm

   Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale.

  KBN044
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrarea nu este inclusa * Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:


  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 2 - 5 ani - Culoare Grafitti, sunt ochelari de soare special creați pentru a oferi protecție solară la modă pentru cei mici. Părinții au tendința de a trece cu vederea protecția ochilor copiilor lor de la soare, dar copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât adulții, ceea ce face extrem de important să aibă o protecție fiabilă împotriva razelor solare dăunătoare UVA și UVB pe tot parcursul anului. Ochelarii de soare BANZ oferă protecție maximă copilului tău împotriva razelor UV A și UV B, în cele mai dure condiții.

  Acești ochelari de soare sunt premiați pentru designul lor inovator și sunt perfecti pentru copii între 2 și 5 ani. Lentilele lor de categoria 3 sunt montate în rame de policarbonat, oferind o protecție optimă împotriva razelor solare. Banda de fixare este confecționată din neopren elastic cu scai, ceea ce face ochelarii foarte confortabili și ușor de reglat. Acești ochelari de soare promit să se potrivească perfect și să fie cel mai de încredere partener al copilului tău în aventurile lor în aer liber.

  Calitatea superioară a ochelarilor de soare BANZ garantează o siguranță fără compromis. Toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase. Acești ochelari de soare sunt recomandați de medici și sunt prima alegere a părinților din întreaga lume. Sunt certificați în întregime cu standardele de protecție pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997 și sunt certificați CE.

  Caracteristicile produsului:


  - Lentile de categoria 3, montate în rame de policarbonat
  - Banda de fixare din neopren elastic cu scai
  - Protecție maximă împotriva razelor UV A și UV B
  - Design premiat
  - Potriviți pentru copii între 2 și 5 ani

  Recomandări pentru produs:


  Ochelarii de soare BANZ sunt recomandați pentru copiii cu vârsta între 2 și 5 ani, care petrec mult timp în aer liber. Acești ochelari de soare oferă protecție maximă împotriva razelor solare dăunătoare UVA și UVB, asigurând astfel sănătatea ochilor copilului tău. Designul premiat și confortul oferit de banda de fixare din neopren elastic cu scai fac din acești ochelari de soare partenerul perfect pentru aventurile copilului tău în aer liber. Alegeți ochelarii de soare BANZ pentru a oferi copilului tău o protecție fiabilă și la modă împotriva soarelui.
  9 Produse
  Nici o evaluare
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.