Banz Bubzee Ochelari de soare 2-5 ani, Cherry Floral
  Banz Bubzee Ochelari de soare 2-5 ani, Cherry Floral
  Banz Bubzee Ochelari de soare 2-5 ani, Cherry Floral
  Banz Bubzee Ochelari de soare 2-5 ani, Cherry Floral
  Banz Bubzee Ochelari de soare 2-5 ani, Cherry Floral
  Banz Bubzee Ochelari de soare 2-5 ani, Cherry Floral

  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 2 - 5 ani - Culoare Cherry Floral

  • Protecție solară la modă pentru cei mici
   • Foarte des, părinții au tendința de a trece cu vederea protecția ochilor copiilor lor de la soare.
   • Și totuși, copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât o fac majoritatea adulților, ceea ce face extrem de important să aibă pe tot parcursul anului o protecție fiabilă împotriva acelor razele solare dăunătoare UVA și UVB.
   • Niciodată nu este prea devreme pentru copiii să înceapă să poarte ochelari de soare distracție de calitate superioară în aventurile lor în aer liber.
   • Ochelarii de soare BANZ funizeaza protectie maxima copilasului mult iubit impotriva razelor UV A si UV B, in cele mai dure conditii.
   • Lentile cu filtru polarizant
   Designuri premiate
   • Sunt excelenti pentru copii intre 2 si 5 ani. Sunt echipati cu lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat
   • Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, facand astfel ochelarii foarte comfortabili si usor de reglat
   • Acești ochelari de soare, cu adevărat indepartabili, promit să se potrivească perfect și să fie cel mai de încredere partener al copilului tău.
   Calitate superioară pentru o siguranță fără compromis
   • Noi, cei de la Banz® luăm în serios siguranța copiilor tăi și ne asigurăm că toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase.
   • Recomandat de doctor, ochelarii noștri de soare pentru bebeluși și copii mici sunt prima alegere a părinților din întreaga lume.
   • Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997, Certificati CE
   Dimensiuni:
   • Latime lentila: 11.4 cm
   • Inaltime lentila: 3,30 cm
   • Circumferinta reglabila: 48 - 54 cm

   Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale.

  KBN053
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:


  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 2 - 5 ani - Culoare Cherry Floral sunt ochelari de soare special creați pentru cei mici, oferind protecție solară la modă. Părinții deseori trec cu vederea importanța protecției ochilor copiilor lor de la soare, dar copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât adulții. De aceea, este extrem de important să le oferim o protecție fiabilă împotriva razelor solare dăunătoare UVA și UVB pe tot parcursul anului.

  Acești ochelari de soare BANZ oferă protecție maximă copiilor iubiți împotriva razelor UV A și UV B, chiar și în cele mai dure condiții. Lentilele sunt dotate cu filtru polarizant, asigurând o vizibilitate clară și reducând reflexiile. Designurile premiate ale acestor ochelari îi fac pe cei mici să se simtă speciali și să se bucure de aventurile lor în aer liber. Sunt potriviți pentru copii între 2 și 5 ani, având lentile de categoria 3 montate în rame de policarbonat.

  Banda de fixare elastică din neopren cu scai face ca ochelarii să fie foarte confortabili și ușor de reglat, astfel încât să se potrivească perfect pe capul copilului. Acești ochelari de soare sunt cu adevărat indepărtați și promit să fie cel mai de încredere partener al copilului tău în timpul activităților lor în aer liber.

  Calitatea superioară a acestor ochelari de soare asigură o siguranță fără compromis. Toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase. Acești ochelari de soare sunt recomandați de medici și sunt prima alegere a părinților din întreaga lume. Sunt certificați conform standardelor de protecție pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997 și Certificat CE.

  Caracteristicile produsului:


  - Protecție maximă împotriva razelor UV A și UV B
  - Lentile cu filtru polarizant pentru o vizibilitate clară și reducerea reflexiilor
  - Designuri premiate, potrivite pentru copii între 2 și 5 ani
  - Lentile de categoria 3 montate în rame de policarbonat
  - Banda de fixare elastică din neopren cu scai pentru confort și reglare ușoară
  - Potrivire perfectă și siguranță în timpul activităților în aer liber

  Recomandări pentru produs:


  Ochelarii de soare Banz, Bubzee Kids sunt recomandați pentru copiii cu vârste între 2 și 5 ani care petrec mult timp în aer liber. Acești ochelari oferă protecție maximă împotriva razelor solare dăunătoare și asigură o vizibilitate clară. Designurile premiate îi fac pe cei mici să se simtă speciali și să se bucure de aventurile lor în aer liber. Banda de fixare elastică din neopren cu scai face ca ochelarii să fie confortabili și ușor de reglat, iar lentilele de categoria 3 montate în rame de policarbonat garantează calitate și durabilitate. Alegeți ochelarii de soare Banz, Bubzee Kids pentru a proteja ochii copilului tău într-un mod la modă și sigur.
  10 Produse
  Nici o evaluare
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.