Banz Bubzee Ochelari de soare 2-5 ani, Bicycle Ride
  Banz Bubzee Ochelari de soare 2-5 ani, Bicycle Ride
  Banz Bubzee Ochelari de soare 2-5 ani, Bicycle Ride
  Banz Bubzee Ochelari de soare 2-5 ani, Bicycle Ride
  Banz Bubzee Ochelari de soare 2-5 ani, Bicycle Ride
  Banz Bubzee Ochelari de soare 2-5 ani, Bicycle Ride

  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 2 - 5 ani - Culoare Bicycle Ride

  • Protecție solară la modă pentru cei mici
   • Foarte des, părinții au tendința de a trece cu vederea protecția ochilor copiilor lor de la soare.
   • Și totuși, copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât o fac majoritatea adulților, ceea ce face extrem de important să aibă pe tot parcursul anului o protecție fiabilă împotriva acelor razele solare dăunătoare UVA și UVB.
   • Niciodată nu este prea devreme pentru copiii să înceapă să poarte ochelari de soare distracție de calitate superioară în aventurile lor în aer liber.
   • Ochelarii de soare BANZ funizeaza protectie maxima copilasului mult iubit impotriva razelor UV A si UV B, in cele mai dure conditii.
   • Lentile cu filtru polarizant
   Designuri premiate
   • Sunt excelenti pentru copii intre 2 si 5 ani. Sunt echipati cu lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat
   • Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, facand astfel ochelarii foarte comfortabili si usor de reglat
   • Acești ochelari de soare, cu adevărat indepartabili, promit să se potrivească perfect și să fie cel mai de încredere partener al copilului tău.
   Calitate superioară pentru o siguranță fără compromis
   • Noi, cei de la Banz® luăm în serios siguranța copiilor tăi și ne asigurăm că toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase.
   • Recomandat de doctor, ochelarii noștri de soare pentru bebeluși și copii mici sunt prima alegere a părinților din întreaga lume.
   • Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997, Certificati CE
   Dimensiuni:
   • Latime lentila: 11.4 cm
   • Inaltime lentila: 3,30 cm
   • Circumferinta reglabila: 48 - 54 cm

   Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale.

  KBN054
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:


  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 2 - 5 ani - Culoare Bicycle Ride sunt ochelari de soare special concepuți pentru a proteja ochii copiilor de razele solare dăunătoare UVA și UVB. Părinții au adesea tendința de a neglija protecția ochilor copiilor lor, dar este esențial să le oferim o protecție fiabilă pe tot parcursul anului. Acești ochelari de soare distractivi și de calitate superioară sunt potriviti pentru copiii cu vârste cuprinse între 2 și 5 ani.

  Caracteristicile produsului:


  - Ochelarii BANZ oferă protecție maximă împotriva razelor UV A și UV B, chiar și în cele mai dure condiții.
  - Lentilele sunt dotate cu filtru polarizant, asigurând o vizibilitate clară și protecție împotriva reflexiilor solare.
  - Ramele sunt fabricate din policarbonat, ceea ce le face rezistente și durabile.
  - Banda de fixare elastică din neopren cu scai asigură un confort optim și permite ajustarea ușoară a ochelarilor.
  - Designul premiat al acestor ochelari de soare îi face să fie potriviți pentru orice aventură în aer liber a copilului tău.

  Recomandări pentru produs:


  Ochelarii de soare Banz sunt alegerea ideală pentru protecția ochilor copiilor tăi. Aceștia sunt recomandați de medici și sunt certificați conform standardelor de protecție pentru ochelari. Materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase. Cu dimensiuni potrivite pentru copiii cu vârste între 2 și 5 ani, acești ochelari de soare vor fi partenerul de încredere al copilului tău în orice activitate în aer liber.

  Magazinul nostru vinde doar Produse Banz Originale, astfel încât să poți avea încredere în calitatea și siguranța acestor ochelari de soare. Nu mai aștepta, protejează ochii copilului tău cu stil și siguranță!
  10 Produse
  Nici o evaluare
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.