Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Vespa Tour
  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Vespa Tour
  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Vespa Tour
  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Vespa Tour
  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Vespa Tour
  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Vespa Tour

  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Vespa Tour

  Protecție solară la modă pentru cei mici
  • Foarte des, părinții au tendința de a trece cu vederea protecția ochilor copiilor lor de la soare.
  • Și totuși, copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât o fac majoritatea adulților, ceea ce face extrem de important să aibă pe tot parcursul anului o protecție fiabilă împotriva acelor razele solare dăunătoare UVA și UVB.
  • Niciodată nu este prea devreme pentru copiii să înceapă să poarte ochelari de soare distracție de calitate superioară în aventurile lor în aer liber.
  • Ochelarii de soare BANZ funizeaza protectie maxima copilasului mult iubit impotriva razelor UV A si UV B, in cele mai dure conditii.
  • Lentile cu filtru polarizant
  Designuri premiate
  • Sunt excelenti pentru copii intre 0 si 2 ani. Sunt echipati cu lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat
  • Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, facand astfel ochelarii foarte comfortabili si usor de reglat
  • Acești ochelari de soare, cu adevărat indepartabili, promit să se potrivească perfect și să fie cel mai de încredere partener al copilului tău.
  Calitate superioară pentru o siguranță fără compromis
  • Noi, cei de la Banz® luăm în serios siguranța copiilor tăi și ne asigurăm că toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase.
  • Recomandat de doctor, ochelarii noștri de soare pentru bebeluși și copii mici sunt prima alegere a părinților din întreaga lume.
  • Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997, Certificati CE
  Dimensiuni:
  • Latime lentila: 17.7 cm
  • Inaltime lentila: 3,20 cm
  • Circumferinta reglabila: 43 - 52 cm

  Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale.

  BBN055
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrarea nu este inclusa * Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Vespa Tour sunt ochelari de soare special creați pentru cei mici, oferind o protecție solară la modă și de încredere. Părinții au adesea tendința de a neglija protecția ochilor copiilor lor de la soare, dar copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât adulții, ceea ce face extrem de important să le oferim o protecție fiabilă împotriva razelor solare dăunătoare UVA și UVB.

  Acești ochelari de soare BANZ furnizează protecție maximă copilului tău mult iubit împotriva razelor UV A și UV B, chiar și în cele mai dure condiții. Lentilele lor cu filtru polarizant asigură o vizibilitate clară și protecție împotriva orbirii cauzate de reflexia luminii solare.

  Designurile premiate ale acestor ochelari de soare îi fac pe copii să se simtă speciali și să se bucure de aventurile lor în aer liber. Sunt potriviți pentru copii cu vârsta între 0 și 2 ani și sunt echipați cu lentile de categoria 3, montate în rame de policarbonat durabile. Banda de fixare este confecționată din neopren elastic cu scai, astfel încât ochelarii sunt foarte confortabili și ușor de reglat pentru a se potrivi perfect pe capul copilului.

  Calitatea superioară a acestor ochelari de soare asigură o siguranță fără compromis pentru copilul tău. Toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase. Ochelarii noștri de soare pentru bebeluși și copii mici sunt recomandați de medici și sunt prima alegere a părinților din întreaga lume.

  Acești ochelari de soare sunt certificați conform standardelor de protecție pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997 și sunt certificați CE. Astfel, poți fi sigur că oferi copilului tău o protecție adecvată împotriva razelor solare nocive.

  Caracteristicile produsului:  - Lentile cu filtru polarizant pentru o vizibilitate clară și protecție împotriva orbirii
  - Potriviți pentru copii cu vârsta între 0 și 2 ani
  - Lentile de categoria 3, montate în rame de policarbonat durabile
  - Banda de fixare confecționată din neopren elastic cu scai pentru un confort și o ajustare ușoară
  - Designuri premiate care îi fac pe copii să se simtă speciali

  Recomandări pentru produs:  Ochelarii de soare Banz, Bubzee Kids, sunt partenerul perfect pentru aventurile în aer liber ale copilului tău. Asigură-te că îi protejezi ochii de razele solare dăunătoare și îi oferi o vizibilitate clară și confort în timp ce se distrează afară. Acești ochelari de soare sunt potriviți pentru copii cu vârsta între 0 și 2 ani și sunt reglabili pentru a se potrivi perfect pe capul copilului. Alege calitatea superioară și siguranța fără compromis pentru cel mai important lucru din viața ta - copilul tău.

  Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale.
  11 Produse
  Nici o evaluare

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.