Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Starry Night
  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Starry Night
  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Starry Night
  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Starry Night
  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Starry Night
  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Starry Night

  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Starry Night

  Protecție solară la modă pentru cei mici
  • Foarte des, părinții au tendința de a trece cu vederea protecția ochilor copiilor lor de la soare.
  • Și totuși, copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât o fac majoritatea adulților, ceea ce face extrem de important să aibă pe tot parcursul anului o protecție fiabilă împotriva acelor razele solare dăunătoare UVA și UVB.
  • Niciodată nu este prea devreme pentru copiii să înceapă să poarte ochelari de soare distracție de calitate superioară în aventurile lor în aer liber.
  • Ochelarii de soare BANZ funizeaza protectie maxima copilasului mult iubit impotriva razelor UV A si UV B, in cele mai dure conditii.
  • Lentile cu filtru polarizant
  Designuri premiate
  • Sunt excelenti pentru copii intre 0 si 2 ani. Sunt echipati cu lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat
  • Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, facand astfel ochelarii foarte comfortabili si usor de reglat
  • Acești ochelari de soare, cu adevărat indepartabili, promit să se potrivească perfect și să fie cel mai de încredere partener al copilului tău.
  Calitate superioară pentru o siguranță fără compromis
  • Noi, cei de la Banz® luăm în serios siguranța copiilor tăi și ne asigurăm că toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase.
  • Recomandat de doctor, ochelarii noștri de soare pentru bebeluși și copii mici sunt prima alegere a părinților din întreaga lume.
  • Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997, Certificati CE
  Dimensiuni:
  • Latime lentila: 17.7 cm
  • Inaltime lentila: 3,20 cm
  • Circumferinta reglabila: 43 - 52 cm

  Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale.

  BBN056
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:


  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Starry Night sunt ochelari de soare special concepuți pentru cei mici. Părinții au adesea tendința de a neglija protecția ochilor copiilor lor de la soare, însă copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât adulții, ceea ce face extrem de importantă protecția lor împotriva razelor solare dăunătoare UVA și UVB. Ochelarii de soare BANZ oferă o protecție maximă împotriva acestor raze, asigurând siguranța copilului tău în cele mai dure condiții.

  Acești ochelari de soare sunt echipați cu lentile cu filtru polarizant de categoria 3, montate în rame de policarbonat durabile. Lentilele polarizante oferă o protecție suplimentară împotriva reflexiilor solare și asigură o vizibilitate clară și confortabilă pentru copilul tău.

  Banda de fixare a ochelarilor este confecționată din neopren elastic cu sistem de închidere velcro, ceea ce face ca ochelarii să fie foarte confortabili și ușor de reglat pe capul copilului. Acești ochelari de soare sunt special concepuți pentru copiii cu vârsta între 0 și 2 ani și se potrivesc perfect pe orice tip de față.

  Calitatea superioară a acestor ochelari de soare este garantată de Banz®. Toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase. Ochelarii noștri sunt recomandați de medici și sunt certificați conform standardelor de protecție pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997 și Certificat CE.

  Dimensiunile ochelarilor de soare Banz sunt următoarele: lățime lentilă - 17.7 cm, înălțime lentilă - 3.20 cm, circumferință reglabilă - 43-52 cm.

  Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale, astfel că poți avea încredere în calitatea și siguranța produsului.

  Caracteristicile produsului:


  - Ochelari de soare special concepuți pentru copii între 0 și 2 ani
  - Protecție maximă împotriva razelor solare UVA și UVB
  - Lentile cu filtru polarizant de categoria 3
  - Rame durabile din policarbonat
  - Banda de fixare din neopren elastic cu sistem de închidere velcro
  - Confortabili și ușor de reglat pe capul copilului
  - Designuri premiate

  Recomandări pentru produs:


  Ochelarii de soare Banz sunt recomandați pentru copiii cu vârsta între 0 și 2 ani care petrec mult timp în aer liber. Acești ochelari oferă o protecție maximă împotriva razelor solare dăunătoare și asigură o vizibilitate clară și confortabilă pentru copilul tău. Cu designurile premiate și calitatea superioară, acești ochelari de soare vor fi partenerul de încredere al copilului tău în aventurile lor în aer liber. Nu compromite siguranța ochilor copilului tău și alege ochelarii de soare Banz!
  7 Produse
  Nici o evaluare

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.