Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Sky Blue Camo
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Sky Blue Camo
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Sky Blue Camo
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Sky Blue Camo
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Sky Blue Camo
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Sky Blue Camo

  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Sky Blue Camo

  • Protecție solară la modă pentru cei mici
   • Foarte des, părinții au tendința de a trece cu vederea protecția ochilor copiilor lor de la soare.
   • Și totuși, copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât o fac majoritatea adulților, ceea ce face extrem de important să aibă pe tot parcursul anului o protecție fiabilă împotriva acelor razele solare dăunătoare UVA și UVB.
   • Niciodată nu este prea devreme pentru copiii să înceapă să poarte ochelari de soare distracție de calitate superioară în aventurile lor în aer liber.
   • Ochelarii de soare BANZ funizeaza protectie maxima copilasului mult iubit impotriva razelor UV A si UV B, in cele mai dure conditii.
   Designuri premiate
   • Sunt excelenti pentru copii intre 0 si 2 ani. Sunt echipati cu lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat
   • Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, facand astfel ochelarii foarte comfortabili si usor de reglat
   • Acești ochelari de soare, cu adevărat indepartabili, promit să se potrivească perfect și să fie cel mai de încredere partener al copilului tău.
   Calitate superioară pentru o siguranță fără compromis
   • Noi, cei de la Banz® luăm în serios siguranța copiilor tăi și ne asigurăm că toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase.
   • Recomandat de doctor, ochelarii noștri de soare pentru bebeluși și copii mici sunt prima alegere a părinților din întreaga lume.
   • Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997, Certificati CE
   Dimensiuni:
   • Latime lentila: 17.7 cm
   • Inaltime lentila: 3,20 cm
   • Circumferinta reglabila: 43 - 52 cm

   Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale.

  BBN011
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Sky Blue Camo sunt ochelari de soare special concepuți pentru a oferi protecție solară și stil celor mici. Părinții adesea trec cu vederea importanța protejării ochilor copiilor de razele solare, dar copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât adulții, motiv pentru care este esențial să aibă o protecție fiabilă împotriva razelor UVA și UVB pe tot parcursul anului.

  Acești ochelari de soare BANZ oferă protecție maximă împotriva razelor UV A și UV B, chiar și în cele mai dure condiții. Sunt echipați cu lentile de categoria 3, montate în rame de policarbonat. Banda de fixare este confecționată din neopren elastic cu scai, asigurând astfel confort și ușurință în ajustare.

  Designurile premiate ale acestor ochelari de soare îi fac pe cei mici să se simtă speciali și să se bucure de aventurile lor în aer liber. Indepartabili și potriviți perfect, acești ochelari de soare devin cel mai de încredere partener al copilului tău.

  Calitatea superioară a ochelarilor Banz asigură o siguranță fără compromis. Toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase. Acești ochelari de soare sunt recomandați de medici și sunt alegerea preferată a părinților din întreaga lume. Sunt certificați conform standardelor de protecție pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997 și Certificat CE.

  Caracteristicile produsului:  - Protecție solară maximă împotriva razelor UV A și UV B
  - Lentile de categoria 3, montate în rame de policarbonat
  - Banda de fixare din neopren elastic cu scai pentru confort și ajustare ușoară
  - Designuri premiate pentru a face copiii să se simtă speciali
  - Potrivire perfectă pentru a fi cel mai de încredere partener al copilului tău
  - Materiale 100% prietenoase pentru copii, fără substanțe chimice periculoase
  - Certificat conform standardelor de protecție pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997 și Certificat CE

  Recomandări pentru produs:  Ochelarii de soare Banz sunt recomandați pentru copiii cu vârsta între 0 și 2 ani. Acești ochelari de soare sunt esențiali în timpul activităților în aer liber, pentru a proteja ochii sensibili ai copilului tău de razele solare dăunătoare. Cu designurile lor premiate și confortul oferit de banda de fixare din neopren elastic, acești ochelari de soare vor fi pe placul copilului tău și îl vor proteja în același timp.

  Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale. Alegeți Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Sky Blue Camo pentru a oferi cel mai bun nivel de protecție și stil copilului tău în aventurile lor în aer liber.
  7 Produse
  Nici o evaluare

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.