Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Pink Check
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Petal Pink
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Petal Pink
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Pink Check
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Petal Pink
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Petal Pink

  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Pink Check

  • Protecție solară la modă pentru cei mici
   • Foarte des, părinții au tendința de a trece cu vederea protecția ochilor copiilor lor de la soare.
   • Și totuși, copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât o fac majoritatea adulților, ceea ce face extrem de important să aibă pe tot parcursul anului o protecție fiabilă împotriva acelor razele solare dăunătoare UVA și UVB.
   • Niciodată nu este prea devreme pentru copiii să înceapă să poarte ochelari de soare distracție de calitate superioară în aventurile lor în aer liber.
   • Ochelarii de soare BANZ funizeaza protectie maxima copilasului mult iubit impotriva razelor UV A si UV B, in cele mai dure conditii.
   Designuri premiate
   • Sunt excelenti pentru copii intre 0 si 2 ani. Sunt echipati cu lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat
   • Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, facand astfel ochelarii foarte comfortabili si usor de reglat
   • Acești ochelari de soare, cu adevărat indepartabili, promit să se potrivească perfect și să fie cel mai de încredere partener al copilului tău.
   Calitate superioară pentru o siguranță fără compromis
   • Noi, cei de la Banz® luăm în serios siguranța copiilor tăi și ne asigurăm că toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase.
   • Recomandat de doctor, ochelarii noștri de soare pentru bebeluși și copii mici sunt prima alegere a părinților din întreaga lume.
   • Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997, Certificati CE
   Dimensiuni:
   • Latime lentila: 17.7 cm
   • Inaltime lentila: 3,20 cm
   • Circumferinta reglabila: 43 - 52 cm

   Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale.

  BBN022
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrarea nu este inclusa * Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:


  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Pink Check sunt ochelari de soare special creați pentru cei mici, oferind protecție solară la modă. Părinții deseori trec cu vederea importanța protecției ochilor copiilor lor de la soare, însă copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât adulții, ceea ce face extrem de importantă o protecție fiabilă împotriva razelor solare dăunătoare UVA și UVB. Cu ochelarii de soare BANZ, copiii pot avea parte de aventuri în aer liber în siguranță.

  Acești ochelari de soare sunt premiați pentru designul lor inovator și sunt potriviți pentru copiii cu vârsta între 0 și 2 ani. Ei sunt echipați cu lentile de categoria 3, montate în rame de policarbonat, asigurând o protecție maximă împotriva razelor UV. Banda de fixare este confecționată din neopren elastic cu scai, oferind un confort sporit și fiind ușor de reglat.

  Calitatea superioară a acestor ochelari de soare asigură o siguranță fără compromis. Toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase. Ochelarii noștri de soare pentru bebeluși și copii mici sunt recomandați de medici și sunt prima alegere a părinților din întreaga lume. Aceștia sunt certificați conform standardelor de protecție pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997 și Certificat CE.

  Caracteristicile produsului:


  - Protecție solară la modă pentru cei mici
  - Designuri premiate
  - Potriviți pentru copii între 0 și 2 ani
  - Lentile de categoria 3, montate în rame de policarbonat
  - Banda de fixare din neopren elastic cu scai
  - Confortabili și ușor de reglat
  - Siguranță fără compromis
  - Materiale prietenoase pentru copii
  - Certificat conform standardelor de protecție pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997 și Certificat CE

  Recomandări pentru produs:


  Ochelarii de soare Banz, Bubzee Kids, sunt partenerul perfect pentru aventurile în aer liber ale copilului tău. Protecția maximă împotriva razelor UV A și UV B îi asigură copilului tău o vedere clară și sănătoasă în orice condiții. Cu designul lor premiat și confortul oferit de banda de fixare din neopren elastic cu scai, acești ochelari de soare vor fi pe placul copilului tău și îi vor adăuga un plus de stil în orice activitate în aer liber. Nu compromite siguranța copilului tău, alege ochelarii de soare Banz, Bubzee Kids, pentru o protecție de încredere și o experiență deosebită în soare.

  Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale. Alege calitatea și siguranța pentru copilul tău!
  10 Produse
  Nici o evaluare

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.