Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Petal Pink
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Petal Pink
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Petal Pink
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Petal Pink
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Petal Pink
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Petal Pink

  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Petal Pink

  • Protecție solară la modă pentru cei mici
   • Foarte des, părinții au tendința de a trece cu vederea protecția ochilor copiilor lor de la soare.
   • Și totuși, copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât o fac majoritatea adulților, ceea ce face extrem de important să aibă pe tot parcursul anului o protecție fiabilă împotriva acelor razele solare dăunătoare UVA și UVB.
   • Niciodată nu este prea devreme pentru copiii să înceapă să poarte ochelari de soare distracție de calitate superioară în aventurile lor în aer liber.
   • Ochelarii de soare BANZ funizeaza protectie maxima copilasului mult iubit impotriva razelor UV A si UV B, in cele mai dure conditii.
   Designuri premiate
   • Sunt excelenti pentru copii intre 0 si 2 ani. Sunt echipati cu lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat
   • Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, facand astfel ochelarii foarte comfortabili si usor de reglat
   • Acești ochelari de soare, cu adevărat indepartabili, promit să se potrivească perfect și să fie cel mai de încredere partener al copilului tău.
   Calitate superioară pentru o siguranță fără compromis
   • Noi, cei de la Banz® luăm în serios siguranța copiilor tăi și ne asigurăm că toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase.
   • Recomandat de doctor, ochelarii noștri de soare pentru bebeluși și copii mici sunt prima alegere a părinților din întreaga lume.
   • Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997, Certificati CE
   Dimensiuni:
   • Latime lentila: 17.7 cm
   • Inaltime lentila: 3,20 cm
   • Circumferinta reglabila: 43 - 52 cm

   Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale.

  BBN003
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrarea nu este inclusa * Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:  Ochelarii de soare Banz, în culoarea Petal Pink, sunt protecția solară la modă pentru cei mici. Părinții adesea trec cu vederea protecția ochilor copiilor lor de la soare, dar copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât adulții, așa că este extrem de important să aibă o protecție fiabilă împotriva razelor solare dăunătoare UVA și UVB. Ochelarii de soare BANZ oferă protecție maximă împotriva razelor UV A și UV B, în cele mai dure condiții. Sunt proiectați special pentru copii între 0 și 2 ani și sunt echipați cu lentile de categoria 3, montate în rame de policarbonat. Banda de fixare este confecționată din neopren elastic cu scai, ceea ce face ochelarii foarte confortabili și ușor de reglat. Acești ochelari de soare promit să se potrivească perfect și să fie cel mai de încredere partener al copilului tău.

  Caracteristicile produsului:  - Protecție solară la modă pentru copii între 0 și 2 ani
  - Lentile de categoria 3, montate în rame de policarbonat
  - Banda de fixare din neopren elastic cu scai pentru confort și ajustare ușoară
  - Certificat conform standardelor de protecție pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997, Certificat CE
  - Materiale 100% prietenoase pentru copii, fără substanțe chimice periculoase

  Recomandări pentru produs:  Ochelarii de soare Banz sunt recomandați de medici și sunt prima alegere a părinților din întreaga lume pentru protecția ochilor copiilor lor. Acești ochelari de soare sunt perfecti pentru aventurile copiilor în aer liber, oferindu-le o protecție sigură și stylish împotriva razelor solare. Asigură-te că copilul tău este protejat în orice moment și alege ochelarii de soare Banz, pentru o siguranță fără compromis.

  Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale.
  10 Produse
  Nou
  Nici o evaluare

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.