Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Peace
  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Peace
  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Peace
  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Peace
  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Peace
  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Peace

  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Peace

  • Protecție solară la modă pentru cei mici
   • Foarte des, părinții au tendința de a trece cu vederea protecția ochilor copiilor lor de la soare.
   • Și totuși, copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât o fac majoritatea adulților, ceea ce face extrem de important să aibă pe tot parcursul anului o protecție fiabilă împotriva acelor razele solare dăunătoare UVA și UVB.
   • Niciodată nu este prea devreme pentru copiii să înceapă să poarte ochelari de soare distracție de calitate superioară în aventurile lor în aer liber.
   • Ochelarii de soare BANZ funizeaza protectie maxima copilasului mult iubit impotriva razelor UV A si UV B, in cele mai dure conditii.
   Designuri premiate
   • Sunt excelenti pentru copii intre 0 si 2 ani. Sunt echipati cu lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat
   • Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, facand astfel ochelarii foarte comfortabili si usor de reglat
   • Acești ochelari de soare, cu adevărat indepartabili, promit să se potrivească perfect și să fie cel mai de încredere partener al copilului tău.
   Calitate superioară pentru o siguranță fără compromis
   • Noi, cei de la Banz® luăm în serios siguranța copiilor tăi și ne asigurăm că toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase.
   • Recomandat de doctor, ochelarii noștri de soare pentru bebeluși și copii mici sunt prima alegere a părinților din întreaga lume.
   • Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997, Certificati CE
   Dimensiuni:
   • Latime lentila: 17.7 cm
   • Inaltime lentila: 3,20 cm
   • Circumferinta reglabila: 43 - 52 cm

   Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale.

  BBN047
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:


  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Peace, sunt ochelari de soare special creați pentru cei mici, oferindu-le protecție solară la modă. Părinții adesea trec cu vederea importanța protejării ochilor copiilor lor de la soare, dar copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât adulții, ceea ce face extrem de important să aibă o protecție fiabilă împotriva razelor solare dăunătoare UVA și UVB. Cu ochelarii de soare BANZ, copiii pot începe să se bucure de aventurile lor în aer liber în siguranță.

  Acești ochelari de soare sunt premiați pentru designul lor inovator și sunt potriviți pentru copii cu vârsta între 0 și 2 ani. Ei sunt echipați cu lentile de categoria 3, montate în rame de policarbonat, oferind o protecție maximă împotriva razelor UV. Banda de fixare este confecționată din neopren elastic cu scai, ceea ce face ochelarii foarte confortabili și ușor de reglat pentru a se potrivi perfect pe capul copilului tău. Acești ochelari de soare sunt cu adevărat indispensabili și promit să fie cel mai de încredere partener al copilului tău în timpul activităților în aer liber.

  Calitatea superioară a acestor ochelari de soare este garantată de Banz®, care ia în serios siguranța copiilor și se asigură că toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase. Acești ochelari de soare sunt recomandați de medici și sunt alegerea preferată a părinților din întreaga lume. Ei sunt certificați conform standardelor de protecție pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997 și sunt certificați CE.

  Caracteristicile produsului:


  - Protecție solară la modă pentru cei mici
  - Potriviți pentru copii între 0 și 2 ani
  - Lentile de categoria 3, montate în rame de policarbonat
  - Banda de fixare din neopren elastic cu scai pentru confort și reglare ușoară
  - Protecție maximă împotriva razelor UV A și UV B
  - Designuri premiate și distractive

  Recomandări pentru produs:


  - Utilizați ochelarii de soare Banz pentru a proteja ochii copilului dumneavoastră de la soare în timpul activităților în aer liber
  - Asigurați-vă că ochelarii sunt reglați corect pentru a se potrivi perfect pe capul copilului
  - Curățați lentilele cu o cârpă moale și evitați să le atingeți cu degetele
  - Păstrați ochelarii în husa lor de protecție atunci când nu sunt utilizați
  - Nu lăsați copilul să doarmă cu ochelarii de soare pe față

  Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale. Alegeți Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Peace, pentru a oferi copilului dumneavoastră o protecție solară de încredere și la modă în timpul aventurilor lor în aer liber.
  10 Produse
  Nici o evaluare

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.