Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Onix Black
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Onix Black
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Onix Black
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Onix Black
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Onix Black
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Onix Black

  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Onix Black

  • Protecție solară la modă pentru cei mici
   • Foarte des, părinții au tendința de a trece cu vederea protecția ochilor copiilor lor de la soare.
   • Și totuși, copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât o fac majoritatea adulților, ceea ce face extrem de important să aibă pe tot parcursul anului o protecție fiabilă împotriva acelor razele solare dăunătoare UVA și UVB.
   • Niciodată nu este prea devreme pentru copiii să înceapă să poarte ochelari de soare distracție de calitate superioară în aventurile lor în aer liber.
   • Ochelarii de soare BANZ funizeaza protectie maxima copilasului mult iubit impotriva razelor UV A si UV B, in cele mai dure conditii.
   Designuri premiate
   • Sunt excelenti pentru copii intre 0 si 2 ani. Sunt echipati cu lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat
   • Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, facand astfel ochelarii foarte comfortabili si usor de reglat
   • Acești ochelari de soare, cu adevărat indepartabili, promit să se potrivească perfect și să fie cel mai de încredere partener al copilului tău.
   Calitate superioară pentru o siguranță fără compromis
   • Noi, cei de la Banz® luăm în serios siguranța copiilor tăi și ne asigurăm că toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase.
   • Recomandat de doctor, ochelarii noștri de soare pentru bebeluși și copii mici sunt prima alegere a părinților din întreaga lume.
   • Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997, Certificati CE
   Dimensiuni:
   • Latime lentila: 17.7 cm
   • Inaltime lentila: 3,20 cm
   • Circumferinta reglabila: 43 - 52 cm

   Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale.

  BBN007
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Onix Black sunt ochelari de soare special concepuți pentru cei mici. Părinții au tendința de a neglija protecția ochilor copiilor lor de la soare, dar copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât adulții, așa că este esențial să aibă o protecție fiabilă împotriva razelor solare dăunătoare UVA și UVB. Ochelarii de soare BANZ oferă protecție maximă împotriva razelor UV A și UV B, în cele mai dure condiții. Acești ochelari sunt premiați pentru designul lor și sunt potriviți pentru copii cu vârste între 0 și 2 ani. Lentilele de categoria 3, montate în rame de policarbonat, oferă o protecție optimă pentru ochii sensibili ai copiilor. Banda de fixare elastică din neopren cu scai face ca ochelarii să fie foarte confortabili și ușor de reglat. Acești ochelari de soare sunt cu adevărat indepărtați și promit să se potrivească perfect și să fie cel mai de încredere partener al copilului tău.

  Caracteristicile produsului:  - Protecție solară de înaltă calitate pentru copii între 0 și 2 ani
  - Lentile de categoria 3, montate în rame de policarbonat
  - Banda de fixare elastică din neopren cu scai pentru un confort optim și reglare ușoară
  - Certificat conform standardelor de protecție pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997, Certificat CE
  - Materiale 100% prietenoase pentru copii, fără substanțe chimice periculoase

  Recomandări pentru produs:  Ochelarii de soare Banz sunt recomandați de medici și sunt prima alegere a părinților din întreaga lume. Acești ochelari oferă protecție maximă împotriva razelor solare dăunătoare și sunt esențiali pentru copiii care petrec mult timp în aer liber. Cu designul lor premiat și calitatea lor superioară, acești ochelari de soare vor fi partenerul de încredere al copilului tău în aventurile lor în aer liber. Asigură-te că copilul tău are parte de o protecție adecvată și la modă încă de la o vârstă fragedă.

  Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale.

  Asigură-te că copilul tău este protejat și în stil cu ochelarii de soare Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Onix Black!
  9 Produse
  Nici o evaluare

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.