Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani...
  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Ocean Blue

  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Ocean Blue

  • Protecție solară la modă pentru cei mici
   • Foarte des, părinții au tendința de a trece cu vederea protecția ochilor copiilor lor de la soare.
   • Și totuși, copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât o fac majoritatea adulților, ceea ce face extrem de important să aibă pe tot parcursul anului o protecție fiabilă împotriva acelor razele solare dăunătoare UVA și UVB.
   • Niciodată nu este prea devreme pentru copiii să înceapă să poarte ochelari de soare distracție de calitate superioară în aventurile lor în aer liber.
   • Ochelarii de soare BANZ funizeaza protectie maxima copilasului mult iubit impotriva razelor UV A si UV B, in cele mai dure conditii.
   Designuri premiate
   • Sunt excelenti pentru copii intre 0 si 2 ani. Sunt echipati cu lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat
   • Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, facand astfel ochelarii foarte comfortabili si usor de reglat
   • Acești ochelari de soare, cu adevărat indepartabili, promit să se potrivească perfect și să fie cel mai de încredere partener al copilului tău.
   Calitate superioară pentru o siguranță fără compromis
   • Noi, cei de la Banz® luăm în serios siguranța copiilor tăi și ne asigurăm că toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase.
   • Recomandat de doctor, ochelarii noștri de soare pentru bebeluși și copii mici sunt prima alegere a părinților din întreaga lume.
   • Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997, Certificati CE
   Dimensiuni:
   • Latime lentila: 17.7 cm
   • Inaltime lentila: 3,20 cm
   • Circumferinta reglabila: 43 - 52 cm

   Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale.

  BBN000
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:  Ochelarii de soare Banz, Ocean Blue, sunt accesoriile perfecte pentru cei mici, oferind protecție solară la modă și fiabilă. Părinții au tendința de a neglija protecția ochilor copiilor lor, dar copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât adulții, așa că este esențial să aibă o protecție eficientă împotriva razelor solare dăunătoare UVA și UVB. Ochelarii de soare Banz oferă protecție maximă împotriva acestor raze, chiar și în cele mai dure condiții.

  Acești ochelari de soare sunt special concepuți pentru copiii cu vârsta între 0 și 2 ani. Lentilele de categoria 3, montate în rame de policarbonat, asigură o protecție optimă împotriva razelor solare. Banda de fixare elastică din neopren cu scai face ca ochelarii să fie confortabili și ușor de reglat, astfel încât copilul tău să se bucure de aventurile în aer liber fără nicio grijă.

  Designurile premiate ale ochelarilor Banz îi fac pe cei mici să se simtă speciali și să se bucure de stil și protecție în același timp. Acești ochelari de soare sunt cu adevărat indepărtabili și promit să se potrivească perfect pe fața copilului tău.

  Calitatea superioară a ochelarilor Banz este garantată de faptul că toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase. Acești ochelari de soare sunt recomandați de medici și sunt prima alegere a părinților din întreaga lume. De asemenea, ochelarii Banz sunt certificați conform standardelor de protecție pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997 și Certificat CE.

  Caracteristicile produsului:


  - Protecție solară maximă împotriva razelor UVA și UVB
  - Lentile de categoria 3 montate în rame de policarbonat
  - Banda de fixare elastică din neopren cu scai pentru confort și reglare ușoară
  - Designuri premiate pentru stil și distracție în aer liber
  - Materiale 100% prietenoase pentru copii și fără substanțe chimice periculoase
  - Certificat conform standardelor de protecție pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997 și Certificat CE

  Recomandări pentru produs:


  - Ochelarii de soare Banz sunt potriviti pentru copiii cu vârsta între 0 și 2 ani
  - Asigură-te că copilul tău poartă ochelarii de soare Banz în timpul activităților în aer liber pentru a-i proteja ochii de razele solare dăunătoare
  - Reglează banda de fixare elastică pentru a se potrivi perfect pe capul copilului
  - Curăță lentilele cu o cârpă moale și evită să le atingi cu degetele pentru a preveni zgârieturile
  - Nu lăsa ochelarii de soare expuși la temperaturi extreme sau la obiecte ascutite pentru a prelungi durata lor de viață
  7 Produse
  Nici o evaluare
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.