Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Mod Butterfly
  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Mod Butterfly
  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Mod Butterfly
  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Mod Butterfly
  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Mod Butterfly
  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Mod Butterfly

  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Mod Butterfly

  Protecție solară la modă pentru cei mici
  • Foarte des, părinții au tendința de a trece cu vederea protecția ochilor copiilor lor de la soare.
  • Și totuși, copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât o fac majoritatea adulților, ceea ce face extrem de important să aibă pe tot parcursul anului o protecție fiabilă împotriva acelor razele solare dăunătoare UVA și UVB.
  • Niciodată nu este prea devreme pentru copiii să înceapă să poarte ochelari de soare distracție de calitate superioară în aventurile lor în aer liber.
  • Ochelarii de soare BANZ funizeaza protectie maxima copilasului mult iubit impotriva razelor UV A si UV B, in cele mai dure conditii.
  • Lentile cu filtru polarizant
  Designuri premiate
  • Sunt excelenti pentru copii intre 0 si 2 ani. Sunt echipati cu lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat
  • Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, facand astfel ochelarii foarte comfortabili si usor de reglat
  • Acești ochelari de soare, cu adevărat indepartabili, promit să se potrivească perfect și să fie cel mai de încredere partener al copilului tău.
  Calitate superioară pentru o siguranță fără compromis
  • Noi, cei de la Banz® luăm în serios siguranța copiilor tăi și ne asigurăm că toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase.
  • Recomandat de doctor, ochelarii noștri de soare pentru bebeluși și copii mici sunt prima alegere a părinților din întreaga lume.
  • Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997, Certificati CE
  Dimensiuni:
  • Latime lentila: 17.7 cm
  • Inaltime lentila: 3,20 cm
  • Circumferinta reglabila: 43 - 52 cm

  Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale.

  BBN057
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:


  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Mod Butterfly sunt ochelari de soare special concepuți pentru copiii cu vârste cuprinse între 0 și 2 ani. Acești ochelari de soare sunt esențiali pentru a proteja ochii sensibili ai copiilor de razele solare dăunătoare UVA și UVB.

  Cu lentilele lor cu filtru polarizant, acești ochelari oferă o protecție maximă împotriva razelor UV, asigurându-se că copilul tău este în siguranță în cele mai dure condiții de expunere la soare. Lentilele de categoria 3 montate în ramele de policarbonat garantează o protecție eficientă și claritate vizuală.

  Banda de fixare a ochelarilor este confecționată din neopren elastic cu scai, ceea ce face ca aceștia să fie foarte confortabili și ușor de reglat pe capul copilului. Designul premiat al ochelarilor Banz este atât distractiv, cât și funcțional, oferindu-le copiilor o experiență plăcută și sigură în timpul aventurilor lor în aer liber.

  Calitatea superioară a acestor ochelari de soare este garantată de Banz, un brand de încredere în industria protecției solare pentru copii. Toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase. Ochelarii Banz sunt recomandați de medici și sunt certificați conform standardelor de protecție pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997 și Certificatul CE.

  Caracteristicile produsului:


  - Ochelari de soare pentru copii cu vârste între 0 și 2 ani
  - Lentile cu filtru polarizant și protecție UV A și UV B
  - Lentile de categoria 3 montate în rame de policarbonat
  - Banda de fixare din neopren elastic cu scai pentru confort și ajustabilitate
  - Design premiat, distractiv și funcțional
  - Materiale 100% prietenoase pentru copii, fără substanțe chimice periculoase
  - Certificări conform standardelor de protecție pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997 și Certificatul CE

  Recomandări pentru produs:


  Ochelarii de soare Banz, Bubzee Kids sunt alegerea perfectă pentru a proteja ochii sensibili ai copiilor tăi în timpul activităților lor în aer liber. Indiferent dacă merg la plajă, la parc sau în excursii, acești ochelari oferă o protecție maximă împotriva razelor solare dăunătoare. Asigură-te că copilul tău este în siguranță și confortabil cu ochelarii de soare Banz, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Mod Butterfly.
  10 Produse
  Nici o evaluare

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.