Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Lagoon Blue Aqua
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Lagoon Blue Aqua
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Lagoon Blue Aqua
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Lagoon Blue Aqua
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Lagoon Blue Aqua
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Lagoon Blue Aqua

  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Lagoon Blue Aqua

  • Protecție solară la modă pentru cei mici
   • Foarte des, părinții au tendința de a trece cu vederea protecția ochilor copiilor lor de la soare.
   • Și totuși, copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât o fac majoritatea adulților, ceea ce face extrem de important să aibă pe tot parcursul anului o protecție fiabilă împotriva acelor razele solare dăunătoare UVA și UVB.
   • Niciodată nu este prea devreme pentru copiii să înceapă să poarte ochelari de soare distracție de calitate superioară în aventurile lor în aer liber.
   • Ochelarii de soare BANZ funizeaza protectie maxima copilasului mult iubit impotriva razelor UV A si UV B, in cele mai dure conditii.
   Designuri premiate
   • Sunt excelenti pentru copii intre 0 si 2 ani. Sunt echipati cu lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat
   • Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, facand astfel ochelarii foarte comfortabili si usor de reglat
   • Acești ochelari de soare, cu adevărat indepartabili, promit să se potrivească perfect și să fie cel mai de încredere partener al copilului tău.
   Calitate superioară pentru o siguranță fără compromis
   • Noi, cei de la Banz® luăm în serios siguranța copiilor tăi și ne asigurăm că toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase.
   • Recomandat de doctor, ochelarii noștri de soare pentru bebeluși și copii mici sunt prima alegere a părinților din întreaga lume.
   • Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997, Certificati CE
   Dimensiuni:
   • Latime lentila: 17.7 cm
   • Inaltime lentila: 3,20 cm
   • Circumferinta reglabila: 43 - 52 cm

   Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale.

  BBN008
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:


  Ochelarii de soare Banz, în culoarea Lagoon Blue Aqua, sunt perfecti pentru cei mici, cu vârsta între 0 și 2 ani. Acești ochelari de soare sunt nu doar la modă, ci și oferă o protecție maximă împotriva razelor solare dăunătoare UVA și UVB. Părinții au tendința de a trece cu vederea protecția ochilor copiilor lor de la soare, dar copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât adulții, așa că este extrem de important să aibă pe tot parcursul anului o protecție fiabilă. Banz oferă această protecție, astfel încât copiii să poată avea aventuri în aer liber în siguranță.

  Acești ochelari de soare au un design premiat și sunt echipați cu lentile de categoria 3, montate în rame de policarbonat. Banda de fixare este confecționată din neopren elastic cu scai, ceea ce face ochelarii foarte confortabili și ușor de reglat. Indiferent de activitatea pe care o desfășoară copilul tău, acești ochelari de soare promit să se potrivească perfect și să fie cel mai de încredere partener al lui.

  Calitatea acestor ochelari de soare este superioară și nu face niciun compromis în ceea ce privește siguranța. Toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase. Ochelarii Banz sunt recomandați de medici și sunt prima alegere a părinților din întreaga lume. Aceștia sunt certificați în conformitate cu standardele de protecție pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997 și sunt certificați CE.

  Caracteristicile produsului:


  - Protecție solară la modă pentru cei mici
  - Design premiat
  - Lentile de categoria 3, montate în rame de policarbonat
  - Banda de fixare din neopren elastic cu scai
  - Confortabili și ușor de reglat
  - Siguranță fără compromis
  - Materiale prietenoase pentru copii
  - Certificări CPSIA, BS: EN 1836:1997, Certificat CE

  Recomandări pentru produs:


  - Ideal pentru copii cu vârsta între 0 și 2 ani
  - Perfect pentru aventurile în aer liber
  - Asigură o protecție maximă împotriva razelor solare dăunătoare
  - Confortabili și siguri pentru copii
  - Recomandați de medici și părinți din întreaga lume
  - Potriviți pentru orice activitate în aer liber

  Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale. Achiziționează acum ochelarii de soare Banz și oferă copilului tău protecție și stil în timpul aventurilor lor în aer liber!

  8 Produse
  Nici o evaluare

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.