Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare
  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare
  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare
  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare

  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Kaleidoscope

  • Protecție solară la modă pentru cei mici
   • Foarte des, părinții au tendința de a trece cu vederea protecția ochilor copiilor lor de la soare.
   • Și totuși, copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât o fac majoritatea adulților, ceea ce face extrem de important să aibă pe tot parcursul anului o protecție fiabilă împotriva acelor razele solare dăunătoare UVA și UVB.
   • Niciodată nu este prea devreme pentru copiii să înceapă să poarte ochelari de soare distracție de calitate superioară în aventurile lor în aer liber.
   • Ochelarii de soare BANZ funizeaza protectie maxima copilasului mult iubit impotriva razelor UV A si UV B, in cele mai dure conditii.
   Designuri premiate
   • Sunt excelenti pentru copii intre 0 si 2 ani. Sunt echipati cu lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat
   • Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, facand astfel ochelarii foarte comfortabili si usor de reglat
   • Acești ochelari de soare, cu adevărat indepartabili, promit să se potrivească perfect și să fie cel mai de încredere partener al copilului tău.
   Calitate superioară pentru o siguranță fără compromis
   • Noi, cei de la Banz® luăm în serios siguranța copiilor tăi și ne asigurăm că toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase.
   • Recomandat de doctor, ochelarii noștri de soare pentru bebeluși și copii mici sunt prima alegere a părinților din întreaga lume.
   • Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997, Certificati CE
   Dimensiuni:
   • Latime lentila: 17.7 cm
   • Inaltime lentila: 3,20 cm
   • Circumferinta reglabila: 43 - 52 cm

   Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale.

  BBN045
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliata a produsului:  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Kaleidoscope, sunt ochelari de soare special concepuți pentru cei mici, oferind o protecție solară la modă și fiabilă. Părinții au tendința de a trece cu vederea protecția ochilor copiilor lor de la soare, însă copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât adulții, ceea ce face extrem de important să aibă o protecție eficientă împotriva razelor solare dăunătoare UVA și UVB.

  Acești ochelari de soare BANZ oferă protecție maximă copilului tău împotriva razelor UV A și UV B, în cele mai dure condiții. Sunt excelenti pentru copii între 0 și 2 ani și sunt echipați cu lentile de categoria 3, montate în rame de policarbonat. Banda de fixare este confecționată din neopren elastic cu scai, făcând astfel ochelarii foarte confortabili și ușor de reglat. Acești ochelari de soare promit să se potrivească perfect și să fie cel mai de încredere partener al copilului tău în aventurile lor în aer liber.

  Caracteristicile produsului:  - Protecție solară la modă pentru cei mici
  - Lentile de categoria 3, montate în rame de policarbonat
  - Banda de fixare confecționată din neopren elastic cu scai
  - Protecție maximă împotriva razelor UV A și UV B
  - Designuri premiate
  - Potrivit pentru copii între 0 și 2 ani
  - Dimensiuni: Latime lentila: 17.7 cm, Inaltime lentila: 3,20 cm, Circumferinta reglabila: 43 - 52 cm

  Recomandari pentru produs:  Ochelarii de soare Banz sunt recomandați de doctor și sunt prima alegere a părinților din întreaga lume pentru protecția ochilor copiilor lor. Acești ochelari sunt certificați în întregime cu standardele de protecție pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997 și Certificati CE. Materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase.

  Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale. Asigură-te că îți protejezi copilul cu acești ochelari de soare de calitate superioară și designuri premiate, pentru o siguranță fără compromis.
  8 Produse
  Nici o evaluare

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.