Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Green Confetti
  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Green Confetti
  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Green Confetti
  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Green Confetti
  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Green Confetti
  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Green Confetti

  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Green Confetti

  Protecție solară la modă pentru cei mici
  • Foarte des, părinții au tendința de a trece cu vederea protecția ochilor copiilor lor de la soare.
  • Și totuși, copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât o fac majoritatea adulților, ceea ce face extrem de important să aibă pe tot parcursul anului o protecție fiabilă împotriva acelor razele solare dăunătoare UVA și UVB.
  • Niciodată nu este prea devreme pentru copiii să înceapă să poarte ochelari de soare distracție de calitate superioară în aventurile lor în aer liber.
  • Ochelarii de soare BANZ funizeaza protectie maxima copilasului mult iubit impotriva razelor UV A si UV B, in cele mai dure conditii.
  • Lentile cu filtru polarizant
  Designuri premiate
  • Sunt excelenti pentru copii intre 0 si 2 ani. Sunt echipati cu lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat
  • Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, facand astfel ochelarii foarte comfortabili si usor de reglat
  • Acești ochelari de soare, cu adevărat indepartabili, promit să se potrivească perfect și să fie cel mai de încredere partener al copilului tău.
  Calitate superioară pentru o siguranță fără compromis
  • Noi, cei de la Banz® luăm în serios siguranța copiilor tăi și ne asigurăm că toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase.
  • Recomandat de doctor, ochelarii noștri de soare pentru bebeluși și copii mici sunt prima alegere a părinților din întreaga lume.
  • Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997, Certificati CE
  Dimensiuni:
  • Latime lentila: 17.7 cm
  • Inaltime lentila: 3,20 cm
  • Circumferinta reglabila: 43 - 52 cm

  Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale.

  BBN058
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrarea nu este inclusa * Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:


  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Green Confetti sunt ochelari de soare special concepuți pentru a proteja ochii sensibili ai copiilor de razele solare dăunătoare. Părinții au adesea tendința de a neglija protecția ochilor copiilor lor, dar este esențial să le oferim o protecție fiabilă împotriva razelor UVA și UVB, deoarece petrec mult mai mult timp în aer liber decât adulții.

  Acești ochelari de soare BANZ oferă o protecție maximă împotriva razelor UV A și UV B, chiar și în cele mai dure condiții. Lentilele lor sunt echipate cu filtru polarizant, asigurând o vizibilitate clară și protecție împotriva reflexiilor solare. Designurile premiate ale acestor ochelari îi vor încânta pe cei mici, iar lentilele de categorie 3, montate în rame de policarbonat, sunt perfecte pentru copiii cu vârste între 0 și 2 ani.

  Banda de fixare este confecționată din neopren elastic cu scai, ceea ce face ca ochelarii să fie foarte confortabili și ușor de reglat. Astfel, acești ochelari de soare vor fi partenerul de încredere al copilului tău în aventurile lor în aer liber. Calitatea superioară a acestor ochelari de soare garantează o siguranță fără compromis. Toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase.

  Ochelarii de soare Banz sunt recomandați de medici și sunt certificați conform standardelor de protecție pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997 și certificați CE. Dimensiunile ochelarilor sunt următoarele: lățime lentilă - 17.7 cm, înălțime lentilă - 3.20 cm, circumferință reglabilă - 43-52 cm.

  Caracteristicile produsului:


  - Ochelari de soare pentru copii între 0 și 2 ani
  - Protecție maximă împotriva razelor UV A și UV B
  - Lentile cu filtru polarizant pentru o vizibilitate clară și protecție împotriva reflexiilor solare
  - Designuri premiate și distractive
  - Lentile de categorie 3, montate în rame de policarbonat
  - Banda de fixare din neopren elastic cu scai pentru confort și reglare ușoară

  Recomandări pentru produs:


  Ochelarii de soare Banz sunt recomandați pentru copiii cu vârste între 0 și 2 ani, care petrec mult timp în aer liber. Acești ochelari oferă o protecție fiabilă împotriva razelor solare dăunătoare, asigurând astfel sănătatea și siguranța ochilor copilului tău. Cu designurile lor premiate și confortul oferit de banda de fixare din neopren elastic, acești ochelari vor fi pe placul copiilor și îi vor încânta în aventurile lor în aer liber. Alege ochelarii de soare Banz pentru a oferi copilului tău o protecție de calitate superioară și o experiență distractivă în soare.

  Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale. Achiziționează acum ochelarii de soare Banz pentru a-ți proteja copilul și pentru a-i oferi o experiență sigură și confortabilă în timpul activităților în aer liber.
  6 Produse
  Nici o evaluare
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.