Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Grafitti
  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Grafitti
  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Grafitti
  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Grafitti

  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Grafitti

  • Protecție solară la modă pentru cei mici
   • Foarte des, părinții au tendința de a trece cu vederea protecția ochilor copiilor lor de la soare.
   • Și totuși, copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât o fac majoritatea adulților, ceea ce face extrem de important să aibă pe tot parcursul anului o protecție fiabilă împotriva acelor razele solare dăunătoare UVA și UVB.
   • Niciodată nu este prea devreme pentru copiii să înceapă să poarte ochelari de soare distracție de calitate superioară în aventurile lor în aer liber.
   • Ochelarii de soare BANZ funizeaza protectie maxima copilasului mult iubit impotriva razelor UV A si UV B, in cele mai dure conditii.
   Designuri premiate
   • Sunt excelenti pentru copii intre 0 si 2 ani. Sunt echipati cu lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat
   • Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, facand astfel ochelarii foarte comfortabili si usor de reglat
   • Acești ochelari de soare, cu adevărat indepartabili, promit să se potrivească perfect și să fie cel mai de încredere partener al copilului tău.
   Calitate superioară pentru o siguranță fără compromis
   • Noi, cei de la Banz® luăm în serios siguranța copiilor tăi și ne asigurăm că toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase.
   • Recomandat de doctor, ochelarii noștri de soare pentru bebeluși și copii mici sunt prima alegere a părinților din întreaga lume.
   • Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997, Certificati CE
   Dimensiuni:
   • Latime lentila: 17.7 cm
   • Inaltime lentila: 3,20 cm
   • Circumferinta reglabila: 43 - 52 cm

   Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale.

  BBN043
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Grafitti sunt ochelari de soare special creați pentru cei mici, oferind protecție solară la modă. Părinții adesea trec cu vederea protecția ochilor copiilor lor de la soare, dar copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât adulții, ceea ce face extrem de important să aibă o protecție fiabilă împotriva razelor solare dăunătoare UVA și UVB. Cu ochelarii de soare BANZ, copiii pot avea parte de aventuri în aer liber în siguranță.

  Acești ochelari de soare sunt premiați pentru designul lor inovator și sunt potriviți pentru copiii cu vârsta între 0 și 2 ani. Lentilele de categoria 3, montate în rame de policarbonat, oferă o protecție maximă împotriva razelor UV. Banda de fixare elastică din neopren cu scai face ca ochelarii să fie foarte confortabili și ușor de reglat. Indepartabili și de încredere, acești ochelari de soare promit să se potrivească perfect copilului tău.

  Calitatea acestor ochelari de soare este superioară, fără compromisuri în ceea ce privește siguranța. Toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase. Ochelarii Banz sunt recomandați de medici și sunt alegerea de top a părinților din întreaga lume. Aceștia sunt certificați conform standardelor de protecție pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997 și Certificat CE.

  Dimensiunile ochelarilor de soare Banz sunt următoarele:
  - Lățime lentilă: 17.7 cm
  - Înălțime lentilă: 3.20 cm
  - Circumferință reglabilă: 43 - 52 cm

  Magazinul nostru vinde doar Produse Banz Originale.

  Caracteristicile produsului:


  - Protecție solară la modă pentru cei mici
  - Lentile de categoria 3, montate în rame de policarbonat
  - Banda de fixare elastică din neopren cu scai
  - Design premiat
  - Certificat conform standardelor de protecție pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997 și Certificat CE

  Recomandări pentru produs:


  - Potrivit pentru copii cu vârsta între 0 și 2 ani
  - Ideal pentru aventurile în aer liber
  - Oferă protecție maximă împotriva razelor UV
  - Confortabil și ușor de reglat
  - Siguranță fără compromisuri

  Asigurăm transport gratuit și returnare în termen de 30 de zile.

  Comandați acum ochelarii de soare Banz, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Grafitti și oferiți copilului dvs. protecție și stil în timpul activităților lor în aer liber.
  9 Produse
  Nici o evaluare

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.