Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Cherry Floral
  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Cherry Floral
  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Cherry Floral
  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Cherry Floral
  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Cherry Floral
  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Cherry Floral

  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Cherry Floral

  Protecție solară la modă pentru cei mici
  • Foarte des, părinții au tendința de a trece cu vederea protecția ochilor copiilor lor de la soare.
  • Și totuși, copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât o fac majoritatea adulților, ceea ce face extrem de important să aibă pe tot parcursul anului o protecție fiabilă împotriva acelor razele solare dăunătoare UVA și UVB.
  • Niciodată nu este prea devreme pentru copiii să înceapă să poarte ochelari de soare distracție de calitate superioară în aventurile lor în aer liber.
  • Ochelarii de soare BANZ funizeaza protectie maxima copilasului mult iubit impotriva razelor UV A si UV B, in cele mai dure conditii.
  • Lentile cu filtru polarizant
  Designuri premiate
  • Sunt excelenti pentru copii intre 0 si 2 ani. Sunt echipati cu lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat
  • Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, facand astfel ochelarii foarte comfortabili si usor de reglat
  • Acești ochelari de soare, cu adevărat indepartabili, promit să se potrivească perfect și să fie cel mai de încredere partener al copilului tău.
  Calitate superioară pentru o siguranță fără compromis
  • Noi, cei de la Banz® luăm în serios siguranța copiilor tăi și ne asigurăm că toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase.
  • Recomandat de doctor, ochelarii noștri de soare pentru bebeluși și copii mici sunt prima alegere a părinților din întreaga lume.
  • Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997, Certificati CE
  Dimensiuni:
  • Latime lentila: 17.7 cm
  • Inaltime lentila: 3,20 cm
  • Circumferinta reglabila: 43 - 52 cm

  Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale.

  BBN053
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrarea nu este inclusa * Livrare în 2-3 zile

   
  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Cherry Floral

  Descrierea detaliată a produsului:  Protecție solară la modă pentru cei mici! Banz, ochelarii de soare Bubzee Kids, sunt alegerea perfectă pentru a proteja ochii copiilor tăi de razele solare dăunătoare. Părinții adesea trec cu vederea importanța protecției ochilor copiilor lor, dar copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât adulții, făcând protecția solară esențială pe tot parcursul anului.

  Acești ochelari de soare sunt special creați pentru copiii cu vârsta între 0 și 2 ani și oferă o protecție maximă împotriva razelor UV A și UV B. Lentilele cu filtru polarizant asigură o vizibilitate clară și protejează ochii sensibili ai copilului tău. Designurile premiate ale ochelarilor Banz sunt atât distractive, cât și funcționale, fiind montate în rame de policarbonat durabile.

  Banda de fixare elastică din neopren cu scai face ca acești ochelari să fie confortabili și ușor de reglat, astfel încât copilul tău să se bucure de aventurile sale în aer liber fără nicio neliniște. Ochelarii Banz sunt cu adevărat indepărtați și promit să se potrivească perfect pe fața copilului tău, oferindu-i o protecție sigură și de încredere.

  Calitatea superioară a ochelarilor Banz este garantată de materialele prietenoase pentru copii și de absența substanțelor chimice periculoase. Acești ochelari sunt recomandați de medici și sunt alegerea preferată a părinților din întreaga lume. De asemenea, sunt certificați conform standardelor de protecție pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997 și Certificat CE.

  Caracteristicile produsului:  - Lentile de categoria 3, care oferă o protecție maximă împotriva razelor UV A și UV B
  - Rame de policarbonat durabile și rezistente
  - Banda de fixare elastică din neopren cu scai pentru un confort și o ajustare perfectă
  - Designuri premiate, distractive și funcționale
  - Dimensiuni:
  - Lățime lentilă: 17.7 cm
  - Înălțime lentilă: 3,20 cm
  - Circumferință reglabilă: 43 - 52 cm

  Recomandări pentru produs:  Ochelarii de soare Banz sunt alegerea ideală pentru a proteja ochii sensibili ai copilului tău în timp ce se bucură de activitățile lor în aer liber. Indiferent dacă merg la plajă, la parc sau în vacanță, acești ochelari de soare de înaltă calitate oferă o protecție fiabilă împotriva razelor solare dăunătoare. Asigură-te că copilul tău are întotdeauna ochelarii Banz la el și lasă-l să se bucure în siguranță de soarele strălucitor!

  Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale. Alege calitatea și siguranța pentru copilul tău cu ochelarii de soare Banz!
  4 Produse
  Nici o evaluare

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.