Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Bicycle Ride
  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Bicycle Ride
  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Bicycle Ride
  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Bicycle Ride
  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Bicycle Ride
  Banz Bubzee Ochelari de soare 0-2 ani, Bicycle Ride

  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Bicycle Ride

  Protecție solară la modă pentru cei mici
  • Foarte des, părinții au tendința de a trece cu vederea protecția ochilor copiilor lor de la soare.
  • Și totuși, copiii petrec mult mai mult timp în aer liber decât o fac majoritatea adulților, ceea ce face extrem de important să aibă pe tot parcursul anului o protecție fiabilă împotriva acelor razele solare dăunătoare UVA și UVB.
  • Niciodată nu este prea devreme pentru copiii să înceapă să poarte ochelari de soare distracție de calitate superioară în aventurile lor în aer liber.
  • Ochelarii de soare BANZ funizeaza protectie maxima copilasului mult iubit impotriva razelor UV A si UV B, in cele mai dure conditii.
  • Lentile cu filtru polarizant
  Designuri premiate
  • Sunt excelenti pentru copii intre 0 si 2 ani. Sunt echipati cu lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat
  • Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, facand astfel ochelarii foarte comfortabili si usor de reglat
  • Acești ochelari de soare, cu adevărat indepartabili, promit să se potrivească perfect și să fie cel mai de încredere partener al copilului tău.
  Calitate superioară pentru o siguranță fără compromis
  • Noi, cei de la Banz® luăm în serios siguranța copiilor tăi și ne asigurăm că toate materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase.
  • Recomandat de doctor, ochelarii noștri de soare pentru bebeluși și copii mici sunt prima alegere a părinților din întreaga lume.
  • Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997, Certificati CE
  Dimensiuni:
  • Latime lentila: 17.7 cm
  • Inaltime lentila: 3,20 cm
  • Circumferinta reglabila: 43 - 52 cm

  Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale.

  BBN054
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrarea nu este inclusa * Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:


  Banz, Ochelari de soare, Bubzee Kids, 0 - 2 ani - Culoare Bicycle Ride sunt ochelari de soare special concepuți pentru protecția ochilor copiilor mici împotriva razelor solare dăunătoare UVA și UVB. Părinții au tendința de a neglija protecția ochilor copiilor lor, dar copiii petrec mult timp în aer liber, ceea ce face ca acești ochelari de soare să fie esențiali pentru ei.

  Acești ochelari de soare BANZ oferă o protecție maximă împotriva razelor UV A și UV B în cele mai dure condiții. Lentilele sunt dotate cu filtru polarizant, asigurând o vedere clară și protecție eficientă. Designurile lor premiate le fac perfecte pentru copiii cu vârste între 0 și 2 ani. Lentilele de categoria 3, montate în rame de policarbonat, asigură o protecție superioară.

  Banda de fixare elastică din neopren cu scai face ca ochelarii să fie foarte confortabili și ușor de reglat. Acești ochelari de soare sunt cu adevărat indispensabili și promit să se potrivească perfect și să fie partenerul de încredere al copilului tău în aventurile lor în aer liber.

  Caracteristicile produsului:


  - Protecție maximă împotriva razelor UV A și UV B
  - Lentile cu filtru polarizant pentru o vedere clară
  - Designuri premiate, potrivite pentru copiii cu vârste între 0 și 2 ani
  - Lentile de categoria 3, montate în rame de policarbonat
  - Banda de fixare elastică din neopren cu scai pentru confort și reglare ușoară

  Recomandări pentru produs:


  Ochelarii de soare Banz sunt recomandați de medici și părinți din întreaga lume pentru siguranța și protecția pe care o oferă copiilor mici. Acești ochelari de soare sunt certificați conform standardelor de protecție pentru ochelari CPSIA, BS: EN 1836:1997 și Certificat CE. Materialele utilizate sunt 100% prietenoase pentru copii și nu conțin substanțe chimice periculoase.

  Cu dimensiunile lor perfecte - lățimea lentilei de 17.7 cm, înălțimea lentilei de 3.20 cm și circumferința reglabilă de la 43 la 52 cm - acești ochelari de soare se potrivesc perfect copiilor mici.

  Alege ochelarii de soare Banz pentru copilul tău și oferă-i o protecție solară la modă și de încredere în timp ce se bucură de aventurile lor în aer liber. Magazinul nostru vinde numai Produse Banz Originale.
  6 Produse
  Nici o evaluare

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.