Baby Banz Carcasa Ochelari Bubzee - Green Chroco
  Baby Banz Carcasa Ochelari Bubzee - Green Chroco
  Baby Banz Carcasa Ochelari Bubzee - Green Chroco
  Baby Banz Carcasa Ochelari Bubzee - Green Chroco
  Baby Banz Carcasa Ochelari Bubzee - Green Chroco
  Baby Banz Carcasa Ochelari Bubzee - Green Chroco

  Banz, Carcasa Ochelari Bubzee si JBanz - Green Chroco

  • Cu forma de crocodil si fermoar jur imprejur.
  • Cutie originala pentru ochelarii Baby Banz, Kidz Banz, si Buzbee
  • Închidere cu fermoar întărit în contrast
  • Moale, dar totusi rigida acoperita cu material, va proteja ochelarii de lovire sau zgarieturi.
  • Este deasemenea ideala si pentru ochelarii de vedere.
  • Modul de deschidere al penarului da impresia ca, crocodilul casa gura.
  • Dimensiunile sunt 15 x 7,6 x 6,3 cm

  Accidente in vacanță se intampla atunci când ești cu un copil mic - fie își pierd, fie își rup ochelarii de soare. Această husă grozavă pentru ochelari de soare pentru copii poate ajuta.

  Într-o formă ciudată, de animalut dragut, este grozava pentru a-i încuraja să-și pună ochelarii deoparte - cine nu vrea să-și hrănească un animalut cu sunete sau să-și împacheteze propria mașină plină de bunătăți?! Oh, și este, de asemenea, făcută cu o carcasa rigidă acoperită cu o țesătură moale de poliester. Fixați-l de bretele lor mici sau agățați-l de geanta de înfășat pentru a avea acces ușor atunci când soarele începe să strălucească.

  HC008
  În Stoc
  40,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:  Această husă pentru ochelari Banz, Carcasa Ochelari Bubzee si JBanz - Green Chroco, cu forma de crocodil și fermoar jur împrejur, este perfectă pentru a proteja ochelarii de soare ai copiilor. Cu o cutie originală potrivită pentru ochelarii Baby Banz, Kidz Banz și Buzbee, această husă oferă o închidere cu fermoar întărit în contrast, asigurând siguranța ochelarilor în timpul călătoriilor.

  Carcasa este realizată dintr-un material moale, dar totuși rigid, acoperit cu o țesătură de poliester, oferind protecție împotriva loviturilor și zgârieturilor. Aceasta nu este doar ideală pentru ochelarii de soare, ci și pentru ochelarii de vedere. Modul de deschidere al penarului dă impresia că crocodilul își deschide gura, adăugând un element distractiv și atrăgător.

  Dimensiunile acestei huse sunt 15 x 7,6 x 6,3 cm, fiind suficient de compactă pentru a fi transportată în geanta de înfășat sau prinsă de bretelele copiilor. Astfel, ochelarii de soare vor fi mereu la îndemână atunci când soarele începe să strălucească.

  Caracteristicile produsului:


  - Formă de crocodil cu fermoar jur împrejur
  - Cutie originală pentru ochelarii Baby Banz, Kidz Banz și Buzbee
  - Închidere cu fermoar întărit în contrast
  - Carcasă moale, dar totuși rigidă, acoperită cu material de poliester
  - Protecție împotriva loviturilor și zgârieturilor
  - Potrivită pentru ochelarii de soare și ochelarii de vedere
  - Mod de deschidere care imită gura unui crocodil
  - Dimensiuni: 15 x 7,6 x 6,3 cm

  Recomandări pentru produs:


  Această husă pentru ochelari Banz, Carcasa Ochelari Bubzee si JBanz - Green Chroco, este recomandată pentru părinții care doresc să-și protejeze ochelarii de soare ai copiilor într-un mod distractiv și atrăgător. Cu forma sa de crocodil și fermoarul jur împrejur, această husă îi va încuraja pe cei mici să-și pună ochelarii deoparte și să aibă grijă de ei. De asemenea, este potrivită și pentru ochelarii de vedere, oferind o protecție sigură și practică.

  Recomandăm să fixați husa de bretelele copiilor sau să o agățați de geanta de înfășat, astfel încât ochelarii să fie mereu la îndemână atunci când este nevoie. Cu această husă, veți avea încredere că ochelarii de soare sau de vedere ai copiilor sunt în siguranță și protejați de loviturile sau zgârieturile accidentale.

  Încurajăm părinții să ofere copiilor lor o experiență plăcută și distractivă atunci când vine vorba de purtarea ochelarilor, iar această husă în formă de crocodil este soluția perfectă pentru a face acest lucru posibil.
  37 Produse
  Nici o evaluare

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.