Baby Banz Carcasa Ochelari Bubzee - Pink Hippo
  Baby Banz Carcasa Ochelari Bubzee - Pink Hippo
  Baby Banz Carcasa Ochelari Bubzee - Pink Hippo
  Baby Banz Carcasa Ochelari Bubzee - Pink Hippo
  Baby Banz Carcasa Ochelari Bubzee - Pink Hippo
  Baby Banz Carcasa Ochelari Bubzee - Pink Hippo

  Banz, Carcasa Ochelari Bubzee - Pink Hippo

  • Cu forma de hipopotam si fermoar jur imprejur.
  • Cutie originala pentru ochelarii Baby Banz, Kidz Banz, si Buzbee
  • Închidere cu fermoar întărit în contrast
  • Moale, dar totusi rigida acoperita cu material, va proteja ochelarii de lovire sau zgarieturi.
  • Este deasemenea ideala si pentru ochelarii de vedere.
  • Modul de deschidere al penarului da impresia ca, hipopotamul casa gura.
  • Dimensiunile sunt 15 x 7,6 x 6,3 cm

  Accidente in vacanță se intampla atunci când ești cu un copil mic - fie își pierd, fie își rup ochelarii de soare. Această husă grozavă pentru ochelari de soare pentru copii poate ajuta.

  Într-o formă ciudată, de animalut dragut, este grozava pentru a-i încuraja să-și pună ochelarii deoparte - cine nu vrea să-și hrănească un animalut cu sunete sau să-și împacheteze propria mașină plină de bunătăți?! Oh, și este, de asemenea, făcută cu o carcasa rigidă acoperită cu o țesătură moale de poliester. Fixați-l de bretele lor mici sau agățați-l de geanta de înfășat pentru a avea acces ușor atunci când soarele începe să strălucească.

  HC006
  În Stoc
  40,00 lei
  Fară taxe Livrare în 2-3 zile

   

  Descrierea detaliata a produsului:  Această husă pentru ochelari Banz, cu forma de hipopotam și fermoar jur împrejur, este perfectă pentru a proteja ochelarii de soare ai copiilor. Cu o cutie originală potrivită pentru ochelarii Baby Banz, Kidz Banz și Buzbee, această husă este practică și versatilă.

  Caracteristicile produsului:  - Închidere cu fermoar întărit în contrast, asigurând siguranța ochelarilor.
  - Carcasa este moale, dar totuși rigidă, acoperită cu un material de calitate, pentru a proteja ochelarii de lovire sau zgârieturi.
  - Designul în formă de hipopotam și modul de deschidere al penarului, care dă impresia că hipopotamul deschide gura, fac acest produs atrăgător și distractiv pentru copii.
  - Dimensiunile sunt 15 x 7,6 x 6,3 cm, fiind suficient de spațioasă pentru a găzdui ochelarii de soare sau de vedere.

  Recomandări pentru produs:  Această husă pentru ochelari Banz este ideală pentru a-i încuraja pe cei mici să-și pună ochelarii deoparte într-un mod distractiv. Forma de hipopotam și posibilitatea de a hrăni animalul cu sunete sau de a-și împacheta propria mașină plină de bunătăți îi va entuziasma. De asemenea, aceasta poate fi atașată de bretelele lor mici sau agățată de geanta de înfășat pentru a avea acces ușor atunci când soarele începe să strălucească.

  În descriere, adăugați și cuvinte cheie scrise cu caractere aldine html: husă pentru ochelari Banz, formă de hipopotam, fermoar, cutie originală, închidere cu fermoar întărit, moale și rigidă, protecție împotriva loviturilor și zgârieturilor, ochelari de soare, ochelari de vedere, dimensiuni, recomandări, distractiv, atașare, geantă de înfășat, acces ușor, soare.

  De asemenea, asigurați-vă că includeți și unele greșeli de ortografie în text, dar nu în structura cuvintelor cheie, pentru a crea un text mai uman.
  45 Produse
  Nici o evaluare

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.